Semra007 çok geçmiş olsun kuzum 2.5 sene dile kolay beraberlik olmadı oldu sonra 2 Cide hamıle kaldım o kadar mutlu oldum ki panikatak aksıyete borçlar kaynanamla olan sıkıntılar insanların benı ezıklemesınden kocanla hala beraber hala olamıyorsun demelerinden bu durumu bilmeyıp bana kısır gözüyle bakmalarından hamıle olan kişilerin kafamda böbürlene böbürlene gezmelerinden çocuğu olanların çocuklarına sus dedıgım için benım çocuğum yok dıye anne degılım diye eziklemelerinden kocamın annesine düşkün olmasından ya daha neler hepsını o hamılelik o silik çizgi ile unutmuştum şükür RABBİME ama çok zor şeyler yaşadım şimdi de kurtaj stresi ve sonrası birdaha acaba cesaret edecekmıyım 😭 ne zorluklarla kavuştum ben o bebeğe onu hayal ederek eşimle beraber oluyordum canım acıya acıya eşim o çok perişan oldu çocuklar gıbı hüngür hüngür hıçkıra hıçkıra ağladı ve bazı insanlar bana bu imtihan yada siz kötü bişey yaptınız kötüsünüze getırıp o yüzden mi öldu vs dedı Buda görümcem kötü niyetle mı iyi niyetle mi bilmedim annesiyle konuşmuyorum ondan belki de tam demesede oraya gerırdı gıbı bırını kırdınız vs gıbısınden böyle yanı