Duyguak 30. Haftada gece uyuyamamalarım başladı. Daha çok erken değil mi ? Hem çok sıcak hem yattığımda bebek sıkıştırıyor sağa sola zor dönüp zor nefes alıyorum ve çalışıyorum sabah 6 da kalkmak zorundayım sinirden ağlayacağım. Sizde durumlar nasıl ? Normal mi bunlar ? Uyumak için ne yapıyorsunuz ?
YeldaKarakolcuKk Duyguak 29 uncu haftamdayım bende sizin gibi uyuyamıyorum sağa sola dönmekten sıkıldım en önemlisi sıcaktan ve miğde yanmasından uyuyamıyorum
Yas35 Duyguak benim de 30 haftada başladı. Balkonun kenarında vantilatör ile yatıyorum. 33+5 gün geçtikçe zorlaşıyor hamilelik
AnneyimHamileyim Duyguak 30+6 hagtalığız ve bende aynı senin durumundayım canım yatamıyorum sağa sola dönüp duruyorum belim çok ağrımaya başladı şu son günler 😏 Allah yardımcımız olsun..bi doğum yapsaydık hayırlısıyla ☺️
Busear Ben hergün sabah 5 te uyuyorum 32.haftadayım. Nefret geldi nefes alamıyor gibiyim. Sürekli oflayıp pufluyorum eşime yazık ya 😂😂
Gzdtkn Busear al bendende o kadar. Sırf yatakta sürekli dönüyorum diye sabaha kadar evin içinde koltukta falan uzanıyorum son taddede yatağa giriyorum. Adamceğiz çalışıyor benim yüzümden uykusuz kalmasın die 🤗😊 neyseki az kaldı biraz daha sabredicez artık.
Oykuakbalikk 29.haftadayım bizde de uyku yok lavaboya tasınıyorum sürekli bir baskı var sanki ve sıcaklarda cabası 😔
HlyaDoan Oykuakbalikk bende son haftam 2günüm kaldı klima ile yatıyorum onunla kalkıyorum eşim ise yatakta yatıyor o üşüyormuş bile ben daralıyorum
Oykuakbalikk HlyaDoan Allah bir avazda kurtarsın insallaaaah, sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 Ben bir de nefes darlığı cekiyorum ama sadece geceleri 😔
Pinkmom Çalışan için cidden zor. 38 olucam artık kocamla yatağımı ayırmak zorunda kaldım son bir kaç gündür salonda klimalı yerde yatıyorum ama ona rağmen uyuyamıyorum sürekli ter içinde uyanıyorum.yaz hamileliği çok zormuş şimdi aralık ocakta olmak vardı
AnneyimHamileyim Duyguak 30+6 haftalığız ve bende aynı senin durumundayım canım yatamıyorum sağa sola dönüp duruyorum mide yanmasından bel ağrısından yatamaz oldum 😏 allah yardımcımız olsun..bi doğum yapsaydık hayırlısıyla ☺️
Kivito Neara otuza girdik of strs bastı korkudan doğurcağım günden düşünceside korkutuyo stres yapıom ha sıcaktan uyunmuo bide uyumayıncada acıkıo insan
Duyguak Hayır bide el ayak yanması oluyor o da uyutmuyor. Al işte 2 buçukta yattım 4 buçukta kalktım uyuyamıyorum yine el ayak yanmasından. İş yerinde 37 ye kadar kalmak istiyorum inşallah Allah yardımcım olur bu şekilde çok zor :(
Zlhiso Sicaktan uyunmuyor ki balkonda yatmaktan hasta oldum iki gundur de oksurukten uyuyamiyorum hayir zaten bi iki saat uyuyordum artik oda gtti
PasaninAnnesi Benim 25de basladı uykusuzluk. Bacak ağrılarım cok. Bi tarafıma en fazla yarım saat yatabiliyorum yarım saatte diğer tarafima sonra ikiside ağrimis oluyo ve kalkip yarim saatte evde dolasiyorum ki ağrılari az gecsin biraz daha uyuyabileyim diye zateb 10a yakın lavaboya kalkiyorum sağa sola dönerken kordon dolanmasından korktuğum icin oturarak dönerim hep oturuma gelmek zaten basli başına bir iş. Şuan 30+4 olduk çok şükür ve ben hep uykusuz 😊 ha birde kaburga agrilarim da var 😊 sıcak zaten anlatılmaz 40 45°