kemalim01 ayyy çok teşekkür ederim cnm bnm Allahim razı olsun. İnsallah sana da rabbim tez zamanda hayırlı zamanda bir evlat nasip eder ve sende çok mutlu olursun . Bu arada gecen ay ağlarken baska bir uygulama sitesinde bu konuyu paylaşmıştım çok isteyipte olmayanlar ve sonra bu düşünceyi bırakınca hamile kalanlar oldu mu aranızda diye ve oradaki bütün hamileler bana dua etmişti insallah hayırlı haberini alırız seni de aramızda görürüz gibi çok tatlı dualar ettiler Allahim razı olsun hepsinden🙏🏻😌 birde derler ya hamilelerden de çokça dua etmesini isteyin onların duası da Allah katında makbuldür kabul edilir diye. Bilemeyiz ki belki edilen dualar yüzü suyu hürmetine rabbim bana da nasip etti🙏🏻 Çok şükür . Allahim insallah senin de yuzunu güldürsün senin de burda tez zaman da guzel hamilelik haberini aliriz insallah hayırlı zamanda 🙏🏻 Rabbim zorlaştırmasın , rabbim kolaylaştırsın , rabbim hayırla sonuçlandırsın her işlerimizi cnm bnm sende çok dua et stres yapma aklından da çıkar sadece Allah’ıma sığın o kdr yüce ki verecektir insallah yeter ki rabbim hayırlısını versin evlatlarımızla da sınamasın bizleri 🙏🏻 Sende bana dua et lütfen kimin duasinin kabul olacağını bilemeyiz rabbim bilir. Hayırlısını versin hakkımızda sağlıkla kucağımiza alalım insallah seni de beni de hayırlı sağlıklı evlat sahibi olanların arasına katsın yüce Rabbim amin🙏🏻❤️