denizmanzarasi https://resimyukle.io/r/x2EWhsfQxG Kızlar pıhtılaşma sonucu bu şekilde çıkan arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz?
SusamTanecigi denizmanzarasi benim de grnlerimden biri homozigot 28+5 haftalık hamileyim iğne kullanıyorum sizinde pıhtılaşma sorununuz var yani doktorunuz iğne yada hap verir muhtemelen hamilelikte yada her ikisini birlikte kullanmanızı ister
Rina denizmanzarasi Benim sizinkine yakın. Zaten mthfr a1298c homozigot tu. Daha da detaylı testler yapıldı dün çıktı. PAI de sizin gibi 4g5g heterozigot yani. Aktif folat zaten Mthfr için kullanılması gerekiyor. PAI de pıhtılaşmaya çok sebep olmazmış ama hamile kalırsam coraspin e başlayacakmışım. Factor 5 de mutasyon olsa hamilelikte kesin kan sulandırıcı iğne kullanılması gerekirmiş mesela.
CS0932 denizmanzarasi ben corasprin ile oksapar iğne kullanıyorum. 5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu. Şu an 10+5 günlük hamileyim. Öğrendiğimizden beri her gün kullanıyorum bunları. 2 kere kimyasal gebelik geçirdiğim için de 6 hafta kadar 2 güne 1 tablet olacak şekilde deltacortril kortizon hapı kullandım.
SusamTanecigi Melekk8 kadın doğum doktorum yapmıştı bana özelde trambofli panel testi deniyor yanlış hatırlamıyorsam
SusamTanecigi denizmanzarasi benim doktorum gebe kalmadan önce başlamayı uygun gördü başladım hemen gebe kaldım amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
denizmanzarasi Melekk8 1.5 canım .. devlette 3 düşükten önce yapmıyorlardı ben de mecbur özelde yaptırdım
Melekk8 denizmanzarasi anladım insan tekrar yaşamak istemiyor böyle bir şeyi keşke devlette de tek seferde olsa bile inceleseler
denizmanzarasi Rina benim doktorumda folik asitin önemli olduğu kan sulandırıcıya gerek olmadığını söyledi ama forumda çok kişi gördüm iğne kullanıyorlar kafam karıştı.. folik asit için metilfolat içeren folik asit kullanıyorum osende markasının
Edoliii Rina bende dun kan pihtilasma sonucumu aldim bi bkar misin rica etsem https://resimyukle.io/r/CGUnGVhvut
denizmanzarasi Melekk8 masraflı bi işlem olduğu için yapmıyorlarmış ama keşke yapsalar insan hayatı söz konusu sonuçta ..
Gul2808 Melekk8 tıbbi genetik bölümü ne gitt şehir hastanesin de var bu bölüm ailende pıhtılaşma sorunu olduğunu söyle ücretsiz yaparlar düşüğün varsa önce onu da söylersen kesin yaparlar
Rina denizmanzarasi Kullandığınız folik asit iyi, bir ara ben de ondan kullanıyordum. Perinatolog olan doktorum pıhtılaşmaya sebep olmayacak en ufak bir mutasyonda lüzum yokken hemen hap ve kan sulandırıcı iğne veriliyor diyor. Sanırım bazı doktorlar hiç risk almamak için gereksiz olsa da iğne kullanımını tercih ediyor.
denizmanzarasi Rina evet benim doktorum da öyle söyledi, hamile kalma süreciniz nasıl oldu peki? hemen hamile kalabiliyor musunuz? benim düşük sonrası 7 ay oldu henüz gebe kalamadım
Jan91 Rina katiliyorum, bende mesela sadece Mtfhr cikmisti, ama doktor yinede ilk 3 ay icin iğne yazdı, sonra birakicaz dedi, doktorlar bile bu konuda henuz ayni fikirde degiller malesef, tam kanitlanamamis sanki
Rina denizmanzarasi Denediğimiz ilk seferde yani geçen ay tekrar hamile kaldım fakat kimyasal oldu. Arada kürtaj sonrası yapışıklık olduğu için histeroskopi yaptırdım, bu aralar adet zamanım henüz kanda baktırmadım. Bu süreçte rahim filmi çektirdiniz mi?
denizmanzarasi Rina ben 2 ay ara verdim canım sonra denemeye başladık , rahim filmi öncesinde çekilmiştim tekrar çekilmedim