Snm123 Yanne nasıl yani canım Farklı doktorda kaçtı normaliymiş yani 13mm mi eminmişim resmini atabilirmisin
Yanne Snm123 resim yükleyemiyorum canm evet başka doktor baktı herşey normal dedi kesenin boyutunu özellikle sordum
Yanne Snm123 atarım canım da bence sende başka doktora git müsait olduğunda. Ultrasonda mm değeri yazmıyor ama atarım sana bakarsın
Hafsa13 Snm123 canim daha yeni bugün muayene oldum iki hafta sonraya çağırdı bakalım artık nasip rabbim sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip etsin
Snm123 Hafsa13 anladım canım beni de bir hafta sonra çağırdı son adet tarihiniz ney sizin tekrar kan istedi mi doktor
Hellomommy Yanne umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, mutlu huzurlu sağlıklı uzun bir ömür yavrumuzla ailemizle beraber yaşarız 🥰🙏🏻
Yanne NeseA değilmiş canım başka doktora gittim dayanamadım. 13mm kesen dedi sıkıntı yok dedi. Bazı doktorlar korkutuyor boş yere :(
MinnieMouse Yanne gec dollenmede son adete gore uyumlu olmayabiliyo. Onemli olan duzenli hcg artisi ve kesenin duzenli buyumesi canim.
Yanne MinnieMouse geç döllenme değil canım büyük ihtimal ama bakalım takil edilecek başka doktor sıkıntı yok dedi bekliyorum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için 🥰