Aak1210 Hennagranfx canım aynı şeyi bende yaşadım beta çok yüksek çıkıyordu ilk başlarda hızlı yükseliyordu ikiz mi dedim ama öyle olmadı 😀
Hennagranfx Aak1210 yaaa neden yüksek cikiyor ki acaba hemsire de yüksek gorunce 8. Haftana girmişsin dedi😄 aslında 4,yada5. Haftamdayim
Hennagranfx Ceyduygu yaaa ne guzel bir duygu 🥰 anlaşırlar ya erkek erkeğe daha çok iyi olur onlar icin . kız olsaydi ikisi de erkek tek kalacaktı yazık kikiki:) ucu birlikte buyur artık Allah’ım ömürlerini uzun bahtlarını güzel eylesin herkesin yavrusunuda insallah 🙏🏻😌❤️
Ceyduygu Hennagranfx Çok istiyordum kız olmalarını ama nasip değilmiş. İnşallah anlaşırlar :) Rabbim sizede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰
filizefsa Hennagranfx canım bazen hormon yğksekliğide oluyor bende de aynı durjm oldu tek gebelik ama hırmonlar ikiz gibi yüksek çıktı haftamız ufak
filizefsa Hennagranfx olurda ikiz olursa rabbim bağışlasın iki teki hiç farketmez kuzum hepsi evlat ♥️ Hepsi senin
Srpriz_bebek Hennagranfx bende şaşırdım diğer gebeliklerde haftayla uyumluydu değerim ama bunda çok yüksek çıktı kafın doğum doktoru bazen değer hızlı yükselebiliyor sıkıntı yok dedi
gamzeli27 Hennagranfx Canım benim son adet tarihim 23 ekimdi 20 kasım ilk beta : 556 22 kasım ikinci beta :1000 çıktı . Beklenen adet günün geçtikten birkaç gün sonra verdiysen eğer normal olabilir. Ama önceyse büyük ihtimalle ikizdir.❤️❤️
Akyuzkaralarfatma Hennagranfx yüksek bi değer ikiz olabilir ama betahcg çok belirleyici olmuyor net sonucu ultrason veriyor
Hennagranfx Akyuzkaralarfatma peki ilk gider gitmez karindan mi ultrasona sokuyorlar yoksa alttan mi bakıyorlar kamera ile
Akyuzkaralarfatma Hennagranfx ben 6 artı 3 te gitmiştim normal karından ultrasonda görmüştü ve kalp atışlarını duymuştuk o zaman