Hiçbirine bakamadım Hanımlar yazılanları hep okudum. Derya Hanımla Asiye Hoca’nın kıyaslaması yapılmış yine 🙈 ben Asiye hocamın hastasıyım ama ilk Derya hanımla başladım sonradan değiştirdim. Benden iyi kimse hakim olamaz sanırım çünkü riskli gebelik ti benim kan sulandırıcı kullanıyorum 34.haftalık olduk Derya hanımdan vazgeçme sebebim gerçekten herşeyi anlatıyor derin bilgisi var müthiş bir doktor oda güleryüzlü ilgili ama bana verdiği tepkiler iyi değildi çok soru soran hastayı meraklı olan hastayı sevmiyor zaten ben herşeyi anlatıyorum düşüncesinde daha önce düşükler yaşadığım için gebeliğimin başında çok pimpirikliydim haliyle korkuyordum duygulanarak anlatırken ağlamıştım odasında düşüklerimi Bana bu şekilde zor doğum yapacağımı psikolojik tedavi olmamı vs söyledi doğum uzun bir süreç her an her şey olabiiir vs buna rağmen devam ettim ona bırakmam da ki sebep iğneyi bana bıraktıracaktı 3aydan sonra Asiye hocanın görüşünü almak için bir sonra ki randevumu ona aldım o doğuma kadar iğneyi bırakmıyoruz dedi bu düşüncede ayrıştılar sonra Derya hocanın daha rahat bir kafada olduğunu farkettim Asiye hoca daha tedbirli ilerliyor ne olur ne olmaz diye her şeyi sunuyor tercihi sana bırakıyor ama elbette ama Derya hanım başta gerek yok diyor hiç bahsetmiyor test olsun tedavi olsun vs bu yüzden ayrıldım. Size de tavsiyem alanlarında çok iyiler ikisine de randevu alın kendinizi ve gebelik ayınızda ki sürecinizi deneyin hangisi size ve sürecinize daha uygun şuan iyi ki diyorum Asiye hanımla devam ediyorum Derya Hanım kötümüydü hayır sadece benim sürecime uygun değildi. Ben o teslimiyeti Asiye hocayla yaşadım. Ve hamilelikte teslimiyet çok önemli annenin doktorla ilişkisi.