Doktor yoğunluğuna gelince elbette kadın doğum bölümü tabi ki de yoğunlukla karşılaşacağız düşüncesinize normal doğum için gelmişim ebeler yanımda ama doktorum gelmiyor yanıma bu seferde bu şekilde eleştiririz nasip ve şans kesinlikle çünkü ilk aylarda hep doğumlara denk gelmişti randevularım buna rağmen Asiye hocaya devam ettim. Nedense sonra ki haftalarda ve aylarda bir kere bile denk gelmedi kapının önünde hastası bile olmadığı zamanlarda randevularım gerçekleşti eşim bile şaştı kaldı çünkü bu uzun bir süreç 8-9 ay kontrolden bahsediyoruz bir kere 3 4 saat bekledin diye hep beklemiyorsun bir daha denk gelmedi mesela şans ve nasip doğumda aynı şekilde hastanenin hiç yoğun olmadığı bir gece gelirsin herkes seninle ilgilenir birden fazla doğumun olduğu ana denk gelirsen eleştirirsin. Olumlu bakmak lazım şuan 34.haftadayız hala Asiye Hocayla ilerliyorum. Çok memnunum doğumumda olumlu sonuçlanırsa kesinlikle peşini bırakmaya niyetimiz yok uzak ilçeden geliyorum sırf onun için. Anne gibi şefkatli hastasına bu o kadar önemli ki bir hamile için, her şeye değiyor o yüzden. Rabbim başımızdan eksik etmesin.