Kumru_ Biyo_logg Masallah oğlun büyümüş canım ya daha rahat olursun. Bu arada gözün aydın kuzu ne güzel iki meyveden de tatmış olucaksin🌸👣
Biyo_logg Kumru_ çok şükür zor dönemleri atlattık 🥰 evet nasipse iki duyguyuda yaşayacağım rabbim kimseyi mahrum bırakmasın ama acaip duygusal oldum oğluma üzülüyorum sanki ihanet etmişim gibi ona karşı
Bebegimveben0811- Deryy 12 ve 13 haftadan sonra zaman su misali ama o haftaya gelene kadar bende sanki zaman durmuştu 🤭
Kumru_ Biyo_logg O bende de oluyor. Hatta eşim bile bazen durup durp “Ben hep Ömer’i sevcem. Bebeği sevmem Ömer benim birtanem” diyor. Vicdan yapiyor o da 🙈
Biyo_logg Kumru_ eşim keyfediyo valla kız istiyodu hep şimdi kızı olacak daha doğmadan onu seviyo oğlum bana aşırı düşkün eşimi hiç takmıyor belki o yüzden kıza umut bağladı bu kadar diyorm 😀 bakalım İnşallah kardeşler güzel anlaşır rahatlarız
Kumru_ Biyo_logg inşallah canım ya. Benim işim bitaz zor oğlum iki yaş sendromunda. Hayatı burnumdan getiriyor😂
Deryy Mervepera eskiden medicanada idi şimd muanehnesi vr öyle çokta gerkli olmyn bi bilgi 😅😅 ama samsun genel olarak bu kadın doğum konusunda çok iyi drlara sahip
Sevim-68 Kızlar bir sorum olucak aranızda lekelenmesi olan varmı 7. Haftamdayım acık kahve renkli az leke geliyo ara ara başına gelen oldumu endişelendim🥺
Deryy Sevim-68 çokmu ayakta kaldın kndni yordun çok çok bilgim yok ama panik olma ilk zamnlr olur derler genlde
Bebegimveben0811- Sevim-68 kuzum.bu haftalarda normal lekenme çünkü bebek yerleşiyor ama Sne her ihtimale karşı doktorunla görüş progestan verir
Anneyim42 Bebegimveben0811- uyumussunuzdur ben hala uyuyamayanlardanım tüp bebek ile hamileyim 31+4 olduk 4 gündür feci mide yanması zaten uyuyamiyordum üstüne tuzu biberi oldu şuan da fena yanıyorum alev alev
Bebegimveben0811- Anneyim42 biz de tüp bebek icin hazırlandığımız sıralarda hamile olduğumu öğrendim siz çok zorlu yolları aşıp geldiniz buralara size bunlar zor gelmez bence 🌸 sağ salım kucağınıza alın 💛
Anneyim42 Bebegimveben0811- ne mutlu size sağ salim kucağınıza alın inşallah benim tedavim ekstra zordu birde pandemiden dolayi 2 kat zor oldu nasip eden Rabbime binlerce şükürler olsun 🤲
Bebegimveben0811- ilknurr20 sen bitirmişsin yolu artık gelir en güzel zaman da insAllah vardır kuzunun bir bildiği 🤭🌸