Umutluanne1 benim ilk denemede tuttu ama uzun bir tedaviydi yumurta toplama süreci vs. Ben hicbisey hissetmedim açıkçası sadece bir ferahlık vardi oda Rabbim’e tamamen teslim oldum hatta o gün ile bi yazım var kopyalayım buraya 🙈 sonra hayatımda hayal edemediğim günü yaşamayı nasip etti Rabbim sizede nasip etsin inşallah çok zordu benim gerçekten hala da inanmıyorum doğuma 58 gün kaldı gözüküyor şaka gibi bir gerçek
Evet geldik belki de finale yine günlerden yazların ilk günü 7 mayıs 2021 bebeğim belki de benimle karnımda bugün annesine geldi annesine tutunup sımsıkı sarılırsa annesi dünyanın en mutlu insanı olarak eğer annesine sarilamazsa ki ben bunu anmak bile istemiyorum o zaman da Vardır yaradanın bir bildiği diyip düşüp ağlayıp batıp kalkıp yolumuza devam etmek zorundayız çünkü benim ve benim gibilerin başka bir çaresi yok emin olun olsaydı zaten çoktan yapmış olurduk ben herseyi denedim biliyor musun psikolojik destek,şifalı kürler, çeşitli doktorlar, dualar ,teslimiyet,prp ,anestesiz yumurta toplama ,kist boşaltma,ameliyat,hacamat, hatta ve hatta koca karılara bile baktırdım kendime sifanin nereden geleceği belli olmaz diye her yolu denedim geriye dönüp baktığımda şunu da yapmadın belki yapsaydın olurdu diyebilecek tek bir şeyim bile yok bence en azından bırakmamaya çalıştım dualarla da son zamanlar teslimiyetimin çok fazla olduğunu kalpten hissedebiliyorum yoksa aylardır beklediğim günü yaşarken ufak da olsa bir heyecan yaşamamanın tek açıklaması benim için teslimiyet oluyor ben beni benden çok düşünene emanet ettim kendimi onun istediği herseyi yapmayı çalıştım sebeplerime sarıldım düşerek de olsa koşarak da olsa sebeplerimin peşinden gittim yani diyeceğim şu benlik durumlar bitti şuan belki de onun rahatlığı benim kul olarak anne adayı olarak yapabileceğim ne varsa son demine kadar yaptım yapmaya çalıştım sanırım ben sonucu en sevilen sevgili en yüce Rabbime emanet ettiğim için bu kadar relaks ve huzurluyum çünkü biliyorum onun adını anan ne yolda kalır ne darda sanırım ondan bu kadar ferahımm çünkü biliyorum o ihtiyacsız, eşi benzeri olmayan, rabbim öyle bir rahmet eder ki rahmetinden bir damlası benim cilvem olur