marbling10 CS0932 dediğim gibi prospektüse bakarsanız, omiriliğe iğne yapıldığında omirilikte sıvı toplanması riski olduğu için yapılmasının önerilmediği yazar ancak doktorlar tecrübeleri doğrultusunda, çeşitli anestezileri uygulayabiliyorlar
CS0932 marbling10 hmmm çok mantıklı. Okumamıştım içeriğini. Teşekkür ederim. Aydınlatıcı oldu benim için.
Mucizem_211 CS0932 ilk günden beri kullanıyorum günde bir iğne 400 mg 22+2 haftalık oldu ne doktorum nede çevremde hiç duymadım böyle bişey gerçi benim sezeryan olacak ama normal doğumda da duymadım
Sineemiis CS0932 benim eltim 9 ay boyunca kullandı oksapar belli bi haftadan sonra da coraspirin de başlandı belden uyuşmalı Sezeryan oldu
marbling10 Sedefavc dediğim gibi doktor kararına bağlı bir durum. Prospektüste omirilikte sıvı birikmesi riski olacağı için önerilmediğği yazıyor ve bazı doktorlar bu kapsamda spinal yapmıyorlar
marbling10 Sedefavc “OKSAPAR’ı kullandığınız sırada (spinal veya epidural) anestezi almanız gerektiğinde (böyle bir durumda uzun süreli veya kalıcı felç görülen vakalar olmuştur).” prospektüsten alıntıdır
Sedefavc marbling10 Abladim canım bu yazıya bende denk geldim. Ee peki tercih ne olmalı normal sartlarda normal doğum mu yani basks bir seçenek kalmıyor çünkü
Sedefavc marbling10 anladım normal doğum için de kanamanin durmamasindan korktukları gibi durumlar olduğunu söylemişti doktorum. Herkese farklı uygulanıyor demeki canm
Mamasita Sineemiis benim tüp bebek öncesinde bir dış gebelik bir kürtaj bi kimyasal gebelik vardı sonra tüp bebek yaptık genlerimde pıhtıya meyil çıktı yumurta toplandığı gün başladım kan sulandırıcıya şuan 24+2 yim bir oğlum bir kızım olacak inşallah 😍
Sineemiis Prens8prenses hangi genleriniz de var acaba birde igneyi gebeliği öğrenir öğrenmez mi başladınız
marbling10 Sedefavc iğnenin etkisi en fazla 24 saattir. normal doğum belirtisi olduğunda o gün iğne yaptırmıyorlar. Aniden doğum başlarsa diye de bazen son haftalarda bıraktırabiliyorlar iğneyi.
tospikveannesii Ben 35. Haftamda kovid oldum hergün oksapar vuruldum. 36. Haftama girdiğin gün çok öksürüyorum diye acile gittim doğumum başlamış acil doğuma aldılar. İğneyi de vurup gitmiştim acile. Belden aşağımu uyuşturup doğuma aldılar.
CS0932 ogretmen_anneee Ben de 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim. O zamandan beri kullanıyorum. Yaklaşık 6 hafta olacak. Hem benim hem de bebeğin sağlığı için en uygunu hangisi olacaksa onu olacağız mecbur. Siz de sağ salim kavuşursunuz birbirinize umarım. Az kalmış 🌟