Yeniadayyy Kaç haftalıksınız Anneler 💕 Biz 6 +3 ara ara kasık ağrısı bugnde alt karın yanmasıyla ilerliyoruz Siz ?
Yaze Yeniadayyy bizde 6+3 olduk bugün benimde ara ara ağrı batma oluyor ama 2 3 gün önceye kadar yatıp kalktığımda sanki karnımın içi acıyordu
Yeniadayyy Yaze evet benimde bgn sanki karnımın içi yanıyor alt kısmı Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsn kalp atışı duydunuz mu 💕
Yaze Yeniadayyy amin inşallah canım yok hayır pazartesi gidicez Allah’ın izniyle diyarız inşallah siz duydunuz mu
Yeniadayyy Ezginur35 evet bizim 1,5 aylık kasık ağrısı karın yanması bel ağrısı hepsi war + son aylardaa daha çok oldğunu söylüyor.
Ezginur35 Ezginur35 doktor sırt ağrısı gebeliğin son üç ayında olur diye belirtti ana benim şu an ağrıyo
G_r9011 Benimde 5 haftalık yarın ilk kontrolümü olacağım çok heyecanlıyım ilk hamileliğim de kalbi atmadığı için sonlandırıldı 😔 Acaba kaçında hafta da atmaya başlıyor çok tedirginim
Yeniadayyy G_r9011 G_r9011 atıcak inşallaah içinizi ferah tuttun benimde ilk gebelğm dış gebelikti sonlandı şimdi çok şükğr iyi umarm bi skıntı çıkmz. Stres yapmayn güzel düşünün güzel olucak🌸
ozgekosaraytekin 6+6 haftalığım bende 🥰 1 hafta önce gittiğimizde kese gördük, haftaya gidip kalp atışı görmeyi umut ediyoruz inşallah
Yeniadayyy Yaze bende 6+1 de çok yeni oldğu için ulttasyndan az duydk vajinal ultrsyndan baksaydı tam duyulurdu. Çok şükğrki atıyordu şimdlk 2 hafta snra tekrar kntrlmz var
Yeniadayyy gamzeli27 evett çok şükür benmde birazz zorr oldu gebeliğim sonradan gösterdi kendini şimdlk skntı yok ama kasık ağrısı ve yanma var biraz.
Yeniadayyy Ceycey54 lekenmeler normall korkmaa benimde vardı geçti düşğk ilacı kullanın iyi gelicektirr inşallaah. Doctor arkdşlrm var hepsine sorum kadındopum hemşirelerine. Yanii kan olmadğı müddetçe ufak tefek lekelenmeler normaldi. Dikalt edin geçmiş olsn 🌹
Ceycey54 Yeniadayyy Pazar günü kan şeklinde gelince acilde iğne vurdurmak zorunda kaldım. Şuan progestan kullanıyorum. Vajinada yara çıktı smear testi verdim. İnşallah sonucum temiz çıkar 🤲🏻