Ufuk Devlete doğum yaptım sezeryan ama normel değil sadece hastane onluguyle girdirdiler normel doğumda hastane onluguyle aliyiyolar
Ahsendsl AlyaEkmen_ ben hastanenin önlüğünü giymek istemedim arkası açılıyo diye. Kendi geceliğimi giydim hastaneye girince. Onunla da doğuma gittim.
Zeynpnurr AlyaEkmen_ devlet hastanesinde normal doğum yaptm hastane onlugu giydirdiler. Ama geceligin olsun mutlaka yaninda dogum sonrasi ilk gece hasta bezi kullandm o yuzden rahat oluyo
Ahsendsl AlyaEkmen_ Bence 1 tane gecelik götürün. İnsan sancı çekerken ğstüyle başıyla uğraşamıyo o önlükler sıkıntı oluyordur diye düşünüyorum. Ben çok rahatsız olurdum giyseydim. Gecelik daha rahat.
Defnemom AlyaEkmen_ devlette doğum yaptım sana arkası düğmeli diz üstü önlük giydiriyorlar saçına bone veriyorlar
4cocuk_annesi AlyaEkmen_ ben 3 normal digum yaptim onlar önluk giydiriyorlar dogum sonrası kendi pijamalarinizi giyiyorsunuz .
Kumru_ AlyaEkmen_ Canim özel hastanede yapmıştım. Yatışım yapılır yapılmaz kendi kıyafetlerimi çıkarıp önlük giydirmişlerdi