Candan Kizlar d vitaminim eksik cikti doktor damla yazdi yag gibi bir lokma ekmege damlat ye dedi midem bulaniyor yerken yag gibi napim yaa 😑😑 siz ne sekilede kullaniyirsunuz
PelinOuzhan Dncnjms suda bardağın kenarlarına bulaşıyor hepsini alamazsın dedi doktorum o yüzden ekmeğe damlatıp nefesimi tutuyorum bence sizde öyle yapın😉👍🏻
Hacer2141 Candan benimde ekmege damlatinca midem bulaniyordu. Meyve suyuna damlatmaya basladim doktorumun onayiyla tabi☺
SevcenMerin Bende ya ekmeğe ya da suya damlatıyordum. Ama geçen tv de bi Prof zeytinyağına damlatıldığı zaman daha iyi etki ettiğini söyledi.
Deletedmom411 SevcenMerin d vitamini yagda eriyen bir vitamindir kesinlikle zeytinyağina damlatilmasi daha cabuk emilimini saglar
ArzuGl Ben de ekmeğe damlatıyorum ama üstüne değil arasına. Yağa denk gelmeden ekmeği yutmamı sağlıyor
Dyg34 1prensesannesi 😂 bari bundan sonra ekmek yada yogurt damlat oyle al zatn daha kullancaz onu oncesi de yararlı olmustur ama sonucta
1prensesannesi Dyg34 saol canım ekmeğe damlatirim o zaman 🙈 o değilde ikiyi damlatirken ayarlayamiyom arada 3 oluyor geri döküyorum sonra tekrar 2 ediyom ekmeğe damlatirsam nasıl olacak acaba hahahaha😅😅😅
Nuraypazarlioglu Dyg34 ne kadarkullabiliyor o ben kullandim bitti tekrar ni almam lazım mı doktora sorsam