Edazkskn hicrany hiç abartıldığı kadar birşey yok benim cok kolay oldu 1 dkka bile sürmedi diyebilirim ve acı falanda hissetmedim
H_myra1 Edazkskn kişiye göre degişir bence zor ama sonu güzel bir yolculuk inşallah sizde sag salim güzel bir şekilde kucagınıza alırsınz 🤗 benimde son 18 günüm kaldı 3.gebeligim
Biyo_logg Edazkskn suni sancı kendi sancından kat kat kötü çok zor ama o olmayınca da doğum yapmak zorlaşıyor tercihen ben son ana kadar suni almayı düşünmüyorum mecbur kalırsam bağlatırım
Ayten-ercan Edazkskn daha sık oluyor kendi sancına göre daha çok açılman hızlanıyor yani doğumun hızlanması için oluyor bence
Biyo_logg Edazkskn ıkınırken sessiz nefesini tutup ıkın çok faydalı oluyor bu bir, ikinci merdiven bol bol çık üç vajina bölgesini sürekli yağla dikişin olmasın masaj filan yap genişlemesi için , hurma ye dua et
Dfdfdfdf60- Kızlar lekelenmem var ne yapmalıuım gecen hafta pembe lekelenmem oldu nst sancı cıktı doktor serum tsktı gonderdı bugün daha parlak kırmızı kanamam oldu ne yapmam gerekıyo
Piraye2021 Defnemom ne kolay anlatmışsınız maşallah, sancımı evde çektim cümlesini bir kaç defa daha duydum bunu nasıl biliyorsunuz doktora ne zaman gideceğinizi nerden anladınız?
Defnemom Piraye2021 dakika azlığına bakarak 5 dakikadan daha sürede sanci giriyordu ve o zaman hastaneye gittim