GoncaClk Esras88 en son 25+5 de gittim 1010 gramdi ama zaten önde gidiyor demişti doktor bı sknti yok dedi sende takma bence doktorda normal değerlendirdiğine göre korkulacak bişey yok☺️
Esras88 GoncaClk demekki gayet normal yani 2 hafta önde olması sıkıntı değilmiş zaten fazlası zararmış benimkide 10 gün önde çıktı doktorumda normal dedi erkek bir de onunda etkisi var bende 3600 doğmuşum hemde genetik galiba🥰 teşekkür ederim çok sağolun rahatladım🙏🏼
GoncaClk Esras88 bende doktora sorduğumda geride olmasın önde olmasınin bı sıkıntısı olmaz demişti ☺️ rica ederim ne demek🥰
Esras88 GoncaClk şeker yüklemesi falanda yaptırmadım insanlar böyle şeker mi acaba deyince panik oluyorum ister istemez allah korusun hepimizi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza hayırlısıyla vaktinde🤲🏻
Hafsa_gmsok Uygulamaya göre 27+1 olarak gözüküyorum ultrason kağıdında 26+0 olarak gözüküyor uygulama neye göre hesaplıyor bilemedim 814 gr benim kızım ama doktor iyi dedi
Esras88 Hafsa_gmsok uygulama adet tarihine göre hesaplıyor ultrason gelişim 1 hafta geride yani hiç kafanıza takmayın sorun değil gayet normal farklılıklar olabiliyo ultrason cihazlarıda tam net doğru ölçüm yapmıyor zaten benimde fazla çıkıyor işte😏