Kivito Hastane çantasını küçük boy bavula mı hazırlıcaksınız bebek bakım çantasını götürcek misiniz kaçar tane çanta götürceksiniz bebek eşyalarını nasıl yerleştirmeyi düşünüyorsunuz
gonulcelen Kivito Bnde kabinboy valize sığarım diye düşünüyorum ikimiz için tek valiz yani açıkcası koca valizle gitmeye sanırım utanırım da 🙈 27. Hf henüz yapmadım ama sığarım bence 🤗
AiA Küçük valiz hazırlayacağım canım . Hem bebeğimin eşyaları hem benim sığar daha hazırlamadım ama 😊 28. Haftadayım erken diye yapmadım
Kivito gonulcelen hım ben ilkinde küçük boy valiz ayrı el çantaları götürmüştüm daha fazla kalabalıktı bür tane büyük boy götürsem busefer komik mi olur diye düşündüm bende
gonulcelen Kivito o kdr koyulacak eşya oluyor mu ya tabi taç sepet kapı süsü yatak süsleri masa süsleri falan hariç onları ayrı koli vs yapacağım henüz yapmadığım için sığarım gibi Geliyor bakalım 🤔 pike vs koyuyor musunuz kendiniz için
Kivito gonulcelen ben kapı süsü yada oda süsleri almadım o yüzden onlar yok ayrıyetten pike götürmüyorum zaten hastanenin çarşafları temiz geliyor o telaşla onlarla uğraşamam diye kendime ve bebeğin eşyalarını tek boy valizde toplarım belki ayrı ayrı taşımaktansa diye yada küşük boy valiz birde bebek bakım çantaları şeklinde yaparım bilemedim 😊
gonulcelen Kivito bnde koymayı düşünmüyorum hastanede ztn herşey gayet temiz. Kişisel bakım kısmı evet onları hiç hesaba katmadım 🙄 bakalım suan 27. Hf 30 gibi hazır ederim sanırım ufak tefek bir iki eksik kaldı onları da aldığım zman hemen yapar bırakırım küçük küçük hurclara koymayı planlıyorum düzenli olması açısından
Kivito gonulcelen evet bebek kıyafetleri çok karışıyor ben ilkinde bavula dizmiştim kıyafetleri lazımken neyin nerde karıştı takımlar birde aramakla uğraştım aceleyle o yüzden bende ayrı şeylere koycam artık küçük hurç yada büyük boy kilitli poşet küçük çanta ne bulursam 😊 Birde havlu götürcem sadece birtek hastanenin verdiği havluyu kullanmayı sevmem
gonulcelen Kivito evet havlu bnm de aklımda valiz hurcları var 5-6 şekilde netten ondan İstemi’yi düşünüyorum bende. Normalde seyahatte de kullanırım hem .
begumge Kivito 10lu 5li ve 2 li çıkış ebeye verilecek alt üst takım 10 tane bez ıslak mendil Müslin örtüleri bohça yaptım 3 tane göğüs ucu kremi kalkanı emzik 1 gecelik 1 pijama Depend emzirme sütyeni Terlik eşime eşofman takımı diş fırçası diş macunu sanıyorum bu kadar çok kısmadım açıkcası ama evi de götürmeye gerek yok bence.
Eliftuba Ben bisey sormak istiyorum tecrubelilere. neden bebek icin birkac kiyafet konuyor lazim oluyor mu iki takim yetmiyor mu acaba ??? Cok mu kirleniyor max iki gun kaliniyor sonucta ama🤔🤔🤔
Kivito Eliftuba kakası taşar terler kusar iki çift yetmiyor mutlaka yedekde temiz çamaşır bulundurmak şart en çokda zıbın lazım
Ahsennn Eliftuba bebek içini temizlemek için büyük tuvaletini çok yapıyo ver heryer varıyo çok lazım oluyo