anneyimmm_ Hicran23 ben de öyle olacağım sanki 37 olacağız bu gece ama evlatçım yerini pek seviyo sanki elhamdulillah bende fiziken rahatım
anneyimmm_ @Guzucuk25 siz yorum yapar mısınız rica etsem 42 yi bulan tek anne olarak 🥰 bende sanki öyle olurum gibi düşünüyorum da
Guzucuk25 anneyimmm_ 42.haftam bitmek üzereydi hiçbir doğum. Belirtim olmadı doktorum gel artık alalım dedi ve sezeryan ile doğum yaptımayrixa öğrenmek istediğiniz ozellikle bisi varsa o şekilde cwplatayim
Ngrcng merakliblog sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende ikiz gebelik yaşıyorum ☺️ Acaba hangi testleri yaptırdınız
merakliblog Ngrcng amin inşallah 🤲🏼 Ne gibi canım? Bi detaylıya girdim sadece bi de rutin tahliller. 2li test nifty falan yaptırmadım onu soruyorsan
Ummzeynep İlk kızım 40+4 ikinci kızım 40 haftası bu ayın 24 tamam oldu ama kızım daha doğmadı bu gün kontrol için girdim 41 ci haftada gel dedi inşAllah 41 haftaya kalmaz doğar
anneyimmm_ Guzucuk25 mesela ben 37 haftalık hissetmiyorum fiziken de rahatım elhamdulillah siz nasıldınız, bu hislerim yüzünden de 42 bulur muyum acaba
42_Ozkrt anneyimmm_ Bizde 38 + 4 Ama gelişim ileride ultrosonda 40 hafta diyo Bu gün kontrolde nst de şancı çıktı geri gönderdi sıklaşrsa gel dedi ama gelen giden yok 😁 sancin olsada olmasada pazartesi gel dedi bakalım ne olacak heycanla bekliyorum 😍
Ece0907 36+0 dayım ilk doğumum olacak ne zman gelecek merak ediyorum gün geçtikçe sabırsizlasiyo insan❤️
Gunes3535 anneyimmm_ genelde sezeryan isteyenler 38 oluyor ve kız bebekler erken geliyor diyorlar bu doğru mu 34. Haftadayım hiç doğmayacakmış gibi hissediyorum çok heyecanlıyım 38. Hafta hissettiğim sağlıkla gelsin önemli olan o