adalas anneyimmm_ benim ilk gebeliğin 36+5 im bakalim oglusum ne zaman gelicek ben 37 de gelsin istiyorum :)
yarenaygk34 adalas sağlıkla gelsin bebişiniz bildiğim kadarıyla bebeklerin ciğer ve solunum sisteminin tam gelişmesi için 38. Haftayı geçmeleri gerekiyor benim oğlumda 37 de doğduğu için 6 gün küvezde kaldı son günler zor geçiyor ama sağlıkla gelsin bebişiniz
Hicran23 Bnde 40 oldum henüz dogurmadim ama 🙄 doktorunuz kaça kadar bekleyebiliriz dedi bna 41 dedi ama sezeryan istemiyorum inşallah doğar artık
anneyimmm_ Hicran23 ben de öyle olacağım sanki 37 olacağız bu gece ama evlatçım yerini pek seviyo sanki elhamdulillah bende fiziken rahatım
S-Halilova21 Hicran23 bizde bu gece 41 olduk ve hic niyeti yok gibi 1 Araliga kadar bekliycez dediler cok istiyorum kendi gelsin kizim sezeryan Yada suni sanci ya gerek kalmadan 😬
anneyimmm_ merakliblog Allahım duy sesimi bu bebişten sonra benim sen ikizim olur inş üçüz bile olur 😂 amin
anneyimmm_ Mrv-ElfAda aynen öyle bende acemiyim hep içimde kalacak gibi oğluşum Doğumu hayal edemiyoruz 🙈