ruveyda98 CanselUrgnc nur gözde kulhan fakat asistanı bakıyor. Radyoloji bölümünde isee görevli doktor bakıyor sadece
sinem-aktas Selçuk üniversitesi tıp fakültesinde perinatolojiden randevu alınca direk çektirebiliyorsunuz 240 tl gibi bir ücretti. En uygun fiyat orası çıktı araştırmalarımda.
sinem-aktas 11mrv11 selçuk tıpın kendi online sitesinden almıştım. http://www.hastane.selcuk.edu.tr/wp-content/uploads/2021/04/SEL%C3%87UK-%C3%9CN%C4%B0VERS%C4%B0TES%C4%B0-TIP-FAK%C3%9CLTES%C4%B0-HASTANES%C4%B0-RANDEVU-ALMA.pdf
11mrv11 sinem-aktas çok teşekkürler gidince hemen detaylıya alıyorlar mı yoksa öncesinde bi muayene falan istiyorlar mı
11mrv11 sinem-aktas saat 16:00 dan sonra randevular o saatte doktorlar pek muayene etmek istemezler sanki siz saat kaç gibi gitmiştiniz çok soru sordum affedin
sinem-aktas 11mrv11 gidince hemen alıyorlar randevunuz olduğu için ben de saat 16.00 da gitmiştim. 15 dk kadar sürdü bebeğimizin burun kemiğini değerlendiremediler pozisyonundan dolayı.
mom22- Zeytin20 Merhabalar, Mustafa Hocanın kliniğinde detaylı usg için renkli çıktı verdiler mi, ayrıca kontrol sırasında eşlerimizde yanımızda olabiliyor mu bilgi verir misiniz😊
Zeytin20 mom22- merhabalar evet her kontrolde veriyor bebeğin fotoğrafını baya çekmeye çalışıyor. Tabi ki eşimle ve 3 yaşında oğlumla giriyoruz onlarda izliyor hatta videoya çekiyoruz 😍
11mrv11 sinem-aktas Merhaba sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayın da bölüm sekreterliğine bi türlü ulaşamadım. Siz detaylı ultarsona gittiğinizde ödediğiniz fiyat muayene ücreti dahil miydi yoksa muayene ücreti ayrı mıydı? Ben aradım sadece 180 lira muayene ücretini dediler detaylı ultrason hakkında bilgi veremiyorlarmış