11mrv11 Hastanelerin detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ona göre randevu alacağım da . Bir de devlette yaptırabilen var mı Allah aşkına randevu bulabiliyor musunuz 😄
ruveyda98 11mrv11 konya şehir hastanesinde yaptırdım ben.. Randevu kovaladım resmen 24. Haftamda oldum en son. Aradığım hastanelerde genelde 350 400 dediler
CanselUrgnc 11mrv11 Allah nasip ederse bende yarın gireceğim şansıma direk girdim MHRsden çıktı anında aldım sık sık kontrol edin açılıyor
Zeytin20 11mrv11 başaran klinik Mustafa hocada yaptırdım ücret ödemedim. Sadece muayeneyi ödedim. takipli gebelerinden detaylı ücreti almıyor. Dışarıdan gelenler ne kadar oluyor bilmiyorum.
11mrv11 ruveyda98 ya ben mhrs den bakıyorum ama hiç çıkmıyor nasıl olacak bilmem 😢 şehir hastanesinden bi hekim yönlendirince mi gidiyorsunuz yoksa direkt randevu alınıyor mu? Bir de hangi doktora gittiniz?
ruveyda98 11mrv11 nur gözde kulhandı sanırım ismi fajat asistanı baktı sonra yönlendiriyor ve randevu veriyorlar bir hafta sonraya vermişlerdi bana
mom22- Zeytin20 Merhabalar, Mustafa Hocanın kliniğinde detaylı usg için renkli çıktı verdiler mi, ayrıca kontrol sırasında eşlerimizde yanımızda olabiliyor mu bilgi verir misiniz😊
Zeytin20 11mrv11 350 TL. Ortalama her muayene de 45 dk kalıyorsun. Her muayene de herşeyini inceliyor. Ben Karaman’dan gelip gidiyorum. Riskli gebeliğim var Mustafa hoca sayesinde çok rahatım.
ruveyda98 CanselUrgnc nur gözde kulhan fakat asistanı bakıyor. Radyoloji bölümünde isee görevli doktor bakıyor sadece