Rmelikee Kamusbuglem bağdat caddesinde mehmet uludoğan var dun gittim cok memnun kaldim nakit 600 kart 650 isini cok iyi bilen biri giden herkes memnun
Nalan53 Kamusbuglem Çamlıca medicana çapraz karşısı Akbank üstü Santral iş merkezi 5. Kat , d 12 buda açık adresi
Kamusbuglem Nalan53 bende haftaya cumaya randevu aldım canım yarına vardı ama biraz daha büyüsün dedim kızımı 22 haftalık cektirmiştim bundada 22 haftalık olmus olurum inşallah:)
BuglemBugra Kamusbuglem evet cnm gayet iyi bebeğin herşeyine ayrıntılı bakıyor.diğer doktorlarda aynı şeyi yapıyor ama çok pahalı
RabiaAnbarkaya Ümraniye’de başka kadın perinatolojiye giden var mı? Bende bakıyorum da eşim tercihen kadın doktora gidelim istiyor.
Nalan53 RabiaAnbarkaya ümraniye çakmak erdem hastanesinde var ben normalde muayene için oraya gidiyorum pahalı diye gitmedim 650 -700₺ Fiyatı var bir bakın isterseniz
Ceysii01 Kamusbuglem kimse emin degil perinatologmu bende bilmiyorum bende aradim ama uzmanlik alani var dediler perinatolog demediler çalısti hastanedede zaten kadin dogum uzmani olarak görünüyo netten baktim doç dr olarak gözüküyo yine perinatolog yazmiyo
ezgi2036 Kamusbuglem bugun yaptirdim atasehir medicana hastanesinde 900 tl cok memnun kaldim baya detayli bakti prof ercument mungen siddetle oneririm 👍🏻👍🏻
Kamusbuglem ezgi2036 cok pahalıymıs ben camlıcam medipole gidiyorum orası 980 dedi o kadar durumum yok malesef yoksa camlıca medipole giderim :)
Eliffefee Kamusbuglem Ben 1.5 sene önce avrupra yakasnda özel bi hastnede 450₺ye çektrdm bu sene tekrardn hamıleyım devlette çektrcgm