Kamusbuglem Arkadaslar bir yerden randevu aldım ama radyologmus perinatolojı uzmanı değilmiş o yuzden gitmek istemedim hem fiyatı uygun hem memnun kaldığınız doktor hastane önerisi varsa yazabilirmisiniz suan 21 haftalığım
Nalan53 Kamusbuglem ümraniye santralde erbil çakar 0 (216) 316 43 43 numarası bu sormak isterseniz bende haftaya gidicem herkes çok memlun kalmış benimde arkadaşım gitti bende onun tavsiyesiyle gidicem 380₺ nakit fiyatı kart fiyatı degişiyor galiba ama bilginiz olsun
Rmelikee Kamusbuglem bağdat caddesinde mehmet uludoğan var dun gittim cok memnun kaldim nakit 600 kart 650 isini cok iyi bilen biri giden herkes memnun
Kubraakgul Canım ben Pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum bende şuanda 21 hafta içindeyim bende yaptıracağım orda doktorum da çok iyi Esra Günay adı canım
Kamusbuglem Kubraakgul pendik biraz uzak kalıyo bana canım ya ben üsküdardayım kadıköy ümraniye civarı falan olsun istiyorum
Cyda-123 Kubraakgul benimde doktorum esra hanım ama kendisi yapmıyor yüzyılda radyoloji uzmanı yapıyor fiyatı da 600 liraymış. Ben Cem turan diye bir profesöre randevu aldım o 650 liraya yapacak bilginiz olsun
asdfg3 Kamusbuglem umraniye de erbil cakar varmis kendi klinigi herkes memnun fiyatinda 380 di sanırım bende kendisine gitmeyi düşünüyorum
Kamusbuglem Nalan53 fiyatı uygunmus canım radyolog olmasındansa alanında doktor olmasını tercih ederim en iyisi orası gibi inşallah randevu bulurum
Kamusbuglem Nalan53 bende haftaya cumaya randevu aldım canım yarına vardı ama biraz daha büyüsün dedim kızımı 22 haftalık cektirmiştim bundada 22 haftalık olmus olurum inşallah:)
Bebegimveben0811- Ornek tıp merkezi 250 tl ye çekiyor kendi doktorum ama kadin dogim uzmanı istersen bi konuş
Ceysii01 Nalan53 ama burda hizmet veren diyo perinatolog demiyoki doç doktor ögrenirseniz banada söyleyin ben aramistim fiyat için detayli ultrasonda uzman dendi perinatolog demediler öyle olunca vazgectim
Kamusbuglem Nalan53 cok acıklayıcı olmus canım benım ben ilk kızımı zeynep kamil de dogurdum doktorum cetin beydi cok memnundum erbil beyin böyle bi yeri olduğunu bilmiyordum içim rahat giderim inşallah
Kamusbuglem Ceysii01 perinatalog diye biliyorum canım ben devlet hastanesinden randevu alsak o doktor bakıcak soncta randevu bulabilsem devlet hastanesine zeynep kamil hastanesi üst sokağımda ama yok işte kliniği oldugunu bilmiyordum ben ordan randevu alıcam
Ceysii01 Kamusbuglem kimse emin degil perinatologmu bende bilmiyorum bende aradim ama uzmanlik alani var dediler perinatolog demediler çalısti hastanedede zaten kadin dogum uzmani olarak görünüyo netten baktim doç dr olarak gözüküyo yine perinatolog yazmiyo