Kbrayankkk2 Evet arkidişlerrr aksam menüleri alalım👄 benim kuru fasulye pirinç pilavi var baska bişey yapmam kaliyor çöpe gidiyor sonra sizde neler var 🤷🏻
deletedmom87894 Kbrayankkk2 köz patlıcanlı makarna yapacağım i☺️Yanınada salata yaparım dünden köfte patates var bide
Kbrayankkk2 Deletedmom_7156 Ee bebisten dolayı rahat uyuyamıyorum gece kalk emzir sabaha karsi kalk emzir o yüzden erken kalkıyoruz😁 bebis uyurken kalkip yemek yapiyorum öbür türlü sürekli ilgi istiyor yapamam aksama dogru 😂
Algorab Kbrayankkk2 yemek yok,yemek yapasim yok,dunden kalan yemek yok.😬😬 Bir ben varim bir de tembelligimm🙃🙃🙃
Kbrayankkk2 Algorab Bi sen varsin daa adam yemek ister😂 seni mi yicek😂 benimki uyumadan once kuru yap diyor aksama çıldırıcam😂
Moonlight_10 Algorab aynen benim de yapasim yok dün yerimden kalkamadım dışardan söyledik bugün yapmam lazım bir sürü çamaşır da bekliyor ama halsizim depresifim tükenmişlik sendromuna girdim galiba 😭🤪
Algorab Kbrayankkk2 bizimki de kapiyi sole bi acio bakio yemek kokusu gelmio artik sorma ihtiyaci bile hissetmio gidio biseyler yaptirip getirio.İcimden bi his sevgili kocamin bunlarin acisini sonra cikaracagini söylüyo da aman tadını cikariom simdilik 😅😅
Kbrayankkk2 Algorab Bizimki laf yapiyor evdesin neden yapmiyon diye bazen diyorum yapmicam kahvaltılık yeriz ses etmiyor bazen yemek yedigimiz halde dışardan gine yiyoz arada sirada iste yapmiyorum napam kizz yoruldum 😂
Moonlight_10 Daha kahvaltimi bile yapmadım 😅 bu ara çok uyuyorum ben normal mi bilmiyorum 35.haftam 😫 Akşam taze fasülye yapacağım muhtemelen
Algorab Moonlight_10 ayniyim bende.Hava da kapali zaten burda hiç kolumu kaldirasim yok.Benim camasirlar da makinede,onu sermeye bile useniom🙃🙃