Ruzgarperisi Burcusenkoc bünye meselesi bence. Zaten ince.zarif bir kızdım evlenmeden önce. Evliyken de pek kilo almadım.hamilelikte de yediğime dikkat ediyorum.fazla et yiyemiyorum belki ondan ola bilir.
mekutlu12 Burcusenkoc geçen ay bir ayda 900 gr almıştım 600 gramını bebek almıştı zaten. Kontrolün üzerinden iki hafta geçti daha iki haftada iki kilo aldım. Yeme düzenim aynı nasıl böyle hızlı aldım anlayamadım 🤷🏼♀️ Bebişin de büyümesi hızlandı benim de 😂
mekutlu12 Sblatc doktorum 15 e kadar normal 15den fazla alma demişti daha en baştan kontrollü gidiyoruz o yüzden. Doğumdan sonra bebek su ödem vs gidiyomuş zaten. 15 e üzülmeyin bende o kadarla doğuma gitsem sevincem valla 😃
mekutlu12 Limeveannesi hamileliğimi öğrendiğim ilk haftanın sonunda 2 kilo almıştım 🙈 böyle giderse doğuma kadar ne olurum ben diye çok üzülüyodum ama ilk haftalar çok şişkinlikle geçtiği için öyle oluyo sonra kendiliğinden gitti o 2 kilo 15. Haftalara kadar başladığım kilodaydım
Duyguuuuuuu Clementinee Busra2013 ya biraz rahatladım kusura bakmayın bende aynıyım 13 kilo 25. Hafta kemiklerim iri benim ama nolacak böyle benim durumum bilmiyorum yaa 😞🙈🙈😃
Busra2013 Duyguuuuuuu ben zayıftım ama 49 la basladım suan 63 😂ben kılo aldıgıma mutluyum ınsallah dogumdan sonra gıtmez dıe dua edıom😂
Nesli29 Haftadayım -2 hala, keşke bu kadar bulantı kusmam olmasaydı yiyebilseydim de kilo alsaydım. Alanlar canını sıkmasın hepsi verilir.