bb000 Burcusenkoc mide kaldirmadigindan yiyemeyip kilo alamamaktan iyidiir benim öyle oldu çünkü🙇🏻♀️ en güzel zamanlarımızdan biri çok da takılmamak lazım kilo işine sanırım aşırı boyutta degilse🎉
Burcusenkoc Hatice_551 bünye yapıyor galiba bende anlamadım nasıl bu kadar aldım çok aşırı da yemiyorum
Ruzgarperisi Burcusenkoc bünye meselesi bence. Zaten ince.zarif bir kızdım evlenmeden önce. Evliyken de pek kilo almadım.hamilelikte de yediğime dikkat ediyorum.fazla et yiyemiyorum belki ondan ola bilir.
Mavistez Burcusenkoc bünye ile alakalı hormonlar falan. Bu benim üçüncü gebelik diğerlerinde 10 ve 8 kilo ile tamamlamistim zaten umarım bundada öyle olur 🤭
mekutlu12 Burcusenkoc 31 hafta 11 kiloyla devamm. 15 i geçmiyim diye çok uğraştım ama bu gidişle geçicek gibi çok hızlı artıyo 😓
mekutlu12 Burcusenkoc geçen ay bir ayda 900 gr almıştım 600 gramını bebek almıştı zaten. Kontrolün üzerinden iki hafta geçti daha iki haftada iki kilo aldım. Yeme düzenim aynı nasıl böyle hızlı aldım anlayamadım 🤷🏼♀️ Bebişin de büyümesi hızlandı benim de 😂