deletedmom27371 15+2 hamileyim. 52 veya 53 kilo arası hamile kalmıştım en son 55buçuktum sanırım ben mi hızlı kilo aldım acaba 😂😂 birde 11 12 haftama kadar devamlı kustum ama hiç kilo vermedim kilo verenlere hayran kalıyorum 😂
Sblatc ikikuzuannesi_18-21_ maşallah. Benim anlamadığım göbek falan neyse de bacaklar ve kalçadaki kilolar hemen nasıl gidiyo
ikikuzuannesi_18-21_ Sblatc ben bacak ve kalçadan çok almadım göbeğe gitti demekki benim inşallah daha da veririm.
Sblatc Burcusenkoc 38.haftam bitmek üzere ve 15 kg almışım🤧 son haftalar çok hızlı kilo alınıyo ya ve sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum. Bu kadar alacağımı düşünmezdim. Nasıl vericem bu kiloları
mekutlu12 Sblatc doktorum 15 e kadar normal 15den fazla alma demişti daha en baştan kontrollü gidiyoruz o yüzden. Doğumdan sonra bebek su ödem vs gidiyomuş zaten. 15 e üzülmeyin bende o kadarla doğuma gitsem sevincem valla 😃
Tubmavi Tgcycl kusma olmadı bulantı gelip gidiyor çok zorlamıyor ondan sanırım yiyorum maşallah her şeyi 😂
UmutsuzPolyanna Burcusenkoc evet bulantım da çok oldu bide yüksek kiloda hamile kalmıştım iyi oldu kdmdj🤣🤣
Gulceefe-00 H_myra1 üzülme yalnız değilsin ben de senin gibiyim 64 le hamile kaldım 37. Haftanın icindeyim 80 kilo oldum artık alışkanlık yaptı başlarda uzulsem de 😂inşallah verebiliriz😅
H_myra1 Gulceefe-00 verebilecegime inanıyorum diger dogum larım da 82 83 le girmiştim ama 68 ve 70 hamile kalarak daha sonra 62 kadar indim ama zor oluyor işte diyet spor vs yapmak gerekiyor 😅
aysss32 53 ile hamle kaldım 26. Haftadayım şu an 63.5 kiloyum. Keyfim yok pek:( bundan sonra ne olur bilmem son ay daha alıyorsun diyolar :((((