Duyguuuuuuu Clementinee Busra2013 ya biraz rahatladım kusura bakmayın bende aynıyım 13 kilo 25. Hafta kemiklerim iri benim ama nolacak böyle benim durumum bilmiyorum yaa 😞🙈🙈😃
Burcusenkoc SerraveAnnesii 19+3 5 kilo 😀 bende görürüm bu gidişle çok da yemedim nasıl aldım anlamadım
ikikuzuannesi_18-21_ Burcusenkoc 10 gün önce doğum yaptım doğuma +10 kilo ile girdim ve şu an hepsi gitti 🥳 bilmem tekrar alırmıyım aslında daha da vermek istiyorum ama daha boğazımı tutamıyorum ben 🙈çikolata yok mu ah o çikolata 🍫🤤😋
Sblatc ikikuzuannesi_18-21_ maşallah. Benim anlamadığım göbek falan neyse de bacaklar ve kalçadaki kilolar hemen nasıl gidiyo
H_myra1 Burcusenkoc 2 haftadır korkudan tartılmıyorum😅 en son 35 te tartıldım 65 lr hamile kaldım 82 kiloydum şimdi kaçım bilmiyorum 😫
Gulceefe-00 H_myra1 üzülme yalnız değilsin ben de senin gibiyim 64 le hamile kaldım 37. Haftanın icindeyim 80 kilo oldum artık alışkanlık yaptı başlarda uzulsem de 😂inşallah verebiliriz😅
bb000 Burcusenkoc mide kaldirmadigindan yiyemeyip kilo alamamaktan iyidiir benim öyle oldu çünkü🙇🏻♀️ en güzel zamanlarımızdan biri çok da takılmamak lazım kilo işine sanırım aşırı boyutta degilse🎉
Tubmavi Burcusenkoc ben hızlı alıyorum sanki ya zaten tam diyet yapmak istiyorsun bebeğimi öğrendim. 8 haftalık şuan öğrendiğimden beri bi ay oluyor 1.5 kilo aldım bile
Tubmavi Burcusenkoc 3 ay dolmadan yürüyüş önerilmiyor sanırım kime sorsam 3 ayı doldur dedi ondan bekliyorum.