merveyalcinkaya bence hiç böyle hikayeler dinleme çünkü herkesin doğumu farklıdır. Allah a bol bol dua et gerisi gelir 🙂 devlette normal doğuma alındım suni sancı çetin sabah 10dan akşam 9 a kadar net de sancı 90 100 e çıkıyor ama bende tık yok böyle adet ağrısı gibi ayaklarıma vuruyor hafif ve sadece 1 cm açılmam vardı. Öğleden sonra Doktor değişikliği oldu ve gelen doktor bana normal doğum yapamazsın kemiğin müsait değil sen veya çocuk riske girer kemiğin kırılır dedi. Anestezi doktoru geldi spinal sezeryanı anlattı beni ikna etti. Akşama kadar kurbanlık gibi sağım solum sancı çekenler kafasını vuranlar bağıranlar falan kimi gelip 1 2 saatte doğurup gitti kimi geldi hemen doğurdu kimi 8 saat sonra doğurdu. Yani kısaca bilinmiyor bu işler. Normal veya sezeryan hepsinde bir ölüm riski var zaten. Ama iyiki spinal olmuşum ameliyattan sonra ilk yürüme anı çok zor oldu benim için nefes alamıyordum ve nerdeyse 1 gün açtım bana hiçbir şey yedirmediler doğum yapacağım diye. O yüzden güçsüz kalıp bayılma hali yaşadım ama dişimi sıktım ve ayağa kalktım bol bol yürüdüm. O yüzden hemen iyileştim. Sezeryan da ne kadar yürürsen o kadar çabuk atlatıyorsun. Eve geldim ve makinaya çamaşır attığımı biliyorum. 5 gün sonra zaten kimse yanımda kalmasın istedim. Rahat olabilmek için. Şimdi 2.ci olacak inşallah Rabbim nasip ederse bakalım bu nasıl olacak. 2.ci daha kolay oluyor diyorlar bakalım Rabbime emanetiz🤲