Hsndlara Merhaba tabiki bahsederim, kız annesi olacağız 🙂 60 ile kaldım hiç bulantı kusma yaşamadım normal süreç gibi ilerledi hamileligim sıcak aylarda 3.ayimda 58 e düştüm iştahsızlık oldu sonra 4.ayimda 60 oldum şuan 6.ay içinde 62.5 im . Sabahları gün içinde yemeğim yoksa eşimi uğurlar yemeğimi ve çorbamı ocaga koyarım akşama hazır olur, çorbam olunca ekmekli ya da ekmeksiz yerim , 8 gibi filan içiyorum sonrasında 10 11 arası kahvaltı yapıyorum 2 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 5 6 zeytin yanına duruma göre brokoli haşlıyorum bir hafta öyle yapıyorum bazen yanina domates salatalil ekliulrum yanina marul yesillik, duruma gore patates kizartiyorum kabakla birlikte , ara ara cesitlendiriykrum bazen pankek yapiyorim buzlugumda genelde sardığım sigara böreği olur sabahları ara arw çıkarırım 2 3 tane, bazende 2 dilim tost yumurta şeklinde yapiyorum , 2 3 ceviz esliginde yiyorum , sonrasinda ilaclarimi iciyorum bu arada beyaz ekmek tuketiykrum esmer ekmek yemedim bu dönemde hamur işi çok yemedigim için almıyorsa olabilirim hamur işi sadece pazarları eşim evdeyken akıtma vs şeklinde yapiyorum ya da buzluğa börek atmış oluyorum hazirliyp onlar şeklinde, birde gün içinde spor yap8yorum yani yürüyüşe çıkıyorum her zaman ve ev içinde de aktifim sürekli çok oturmayi sevmiyorum eşim işten gelene dek isleniyorum , kahvaltı sonrasi ilaçlarımı içiyorum sonrasında bir türk kahvesi içiyorum yanına meyve kuruyemiş ile , biraz zaman geçince ögle ogunu olarak canım makarna isterse makarna yapıp yanına yoğurt yanda 2 bardak ayran , yogurt mayaliyorum doktor 1 kase yoğurt ya da 2 bardak ayran demisti, ya da patates haşlıyorum yogurtla yiyorum , sonra yine meyve yiyorum gun de 2 lt su iciyorm aksam yemeğini 7.45 te yiyoruz eşim 8 7 çalışıyor çorba yemek yanına pilav vs ne yaptıysam , yanına salata yoğurtlu ve turşu yiyorum, bazen tatlı yapıyorum bazende meyve koyuyorum sofraya üzüm vs , yemekte mesela balık haftada 2 3 kez tüketiyoruz eşim balık cok sever zaman zaman tutmaya gideriz zaman zaman pazardan alirim , hafta icine yine et ya da tavuk koyuyorum yemekte , bazende o hafta ettavuk balik olduysa o hafta sebze ya da bakliyat yapıyorum bölüyorum haftaya yemek sonrası çay demliyoruz dinlenirken türk kahvesi içiyoruz günde 2 fincan içiyorum sade bir gündüz birde akşam eşimle, yine akşam meyve kuruyemiş şeklinde gidiyor bazen tatlı bazen tatlı yapıyorum cayi şekersiz içiyorum, bu şekilde genelde yaptiklarim aslında normal rutinde gidiyor uygulamam o an aklıma geleni öğleden yapıyorum ya da dünden kalan yemeği öğlende yiyorum akşama yeniden yapıyorum gece de yatmadan ya da gün içinde 1 bardak süt içiyorum ayran gün içinde 4 5 bardak içgiyim oluyor öğlen ve akşam öğünleri toplami bu şekilde aslında beslenmem, doktorum kg olarak ideal olduğunu söylemişti 🙏 meyve de mesela bir hafta muz mandalina alıyorum diğer hafta elma vs alıyorum farklı olsun diye , bu şekilde 🙂 hamilelik sürecinde beslenmem de normal rutin şeklinde kısıtlama vs yapmadım kendime 🙏 insallah sizler icin faydali olmuştur , her hamilelik süreci ve her bebek gelişimi farklılık gösterebilir bende hamilelikte normal ssurecte giderken bebegimin gelisimi de normaldi , insallah sizlerinde her şey yolundadir🙏