kardelenakyoll Rumeysabahdr olmaz canım bende altı gün kala erken gebelik testiyle öğrendim beta baktırdım aynı gün 37 çıktı. 6+1 olduk
kardelenakyoll Annehayalim iki gün sonra kan verdim tekrar 128 çıktı iki hafta sonrada doktora gittim keseyi gördüm
Annehayalim kardelenakyoll ben erken gidiyorum ozaman :/ ama çok heyecanlı ve endişeliyim kasimin 17 sinde 37cikti 19unda 193 çıktı bugün 26 da da muaneye gidiyorum
kardelenakyoll Annehayalim bende gitme hiç bişey gözükmez bende gittim sadece rahim kalınlaşmış haftaya gel dedi. Boş yere gitme bence🤷🏼♀️
babynil @Rumeysabahdr kimyasalsa adet doneminden bikac gun sonra adet olursunuz ya da yerlesme kanamasi gorebilirsiniz cok basindasiniz cunku. 2gunde bir duzenli artarsa korkmaya hic gerek yok 🥰
babynil @Teoolya biraz az yukselmis cidden 24saat sonra en az 2kati artmasi lazim. Ben kimyasal gecirdim. 17yle ogrendim 2gun sonra 9a dusmustu sonra kendi kendine sifirladi
esratmbs Rumeysabahdr canim deger 24 saat sonra yani iki gun de garanti olsun ikiye katlamali 36ya hani 70 olmali ama olmadiginda zaten deger 10 un ustune cikmiyor cogu zaman
GgKk654 @Rumeysabahdr benimde adete 1 hafta kala öğrendim 29 cıkmıstı tabi daha erken olduğu için 4 gün sonra verdim 208 1 hafta sonra 7800lere çıktı 5.haftamda 7800lere cıktı yani yükseliyor Allahın izniyle
GgKk654 @Annehayalim sağlık ocagındaki ebe 7. hafta git dedi kalp atışını da duymak için. Erken gidince ya bebek görünmüyor ya da kalp atışı duyulmuyo stres oluyo insan
Beyza1301 Kızlar 22 Kasım’da 38.86 çıkmıştı 26 Kasım da 164 çıktı yani 4 gün ara var siz artış normal mi ben 20 degerle öğrendim adetimden şuan 2 gün geçiyor hala
Ryhnmhmtuna Beyza1301 40 de mesela 2 gün sonra 80 4 gün sonra 160 yapar canım normal görünüyo doktor da normal der muhtemelen hayırlısı olsun inşallah
Beyza1301 Ryhnmhmtuna inşallah canım keseyi görene kadar rahat edemiycem galiba kimyasal gebelikten çok korktum erken öğrendugim için değerim düşüktü beklemek de çok zor 😂
Ryhnmhmtuna Rumeysabahdr mecbur canım bebeğin iyi olsun istiyosan dikkat edip dinleneceksin sonra zaten tutunur iyice sana 🙏