Bende 35. Haftamda doktor değiştirdim, diğer doktorumdan memnundum ama fiyatlar her gittiğimde artıyordu o yüzden bıraktım. Şuanki doktorumada bakarsa randevu alıcam dedim kabul ettiler. Ama ilk gittiğimde bebeği bana göstermedi ve görmek istediğimde “sen 30 küsürken gel bana sonra görmek istiyorum de geçti birdahakine” dedi canım çok sıkıldı. 2 hafta sonra tekrar gittiğimde gene aynı şeyi yaptı çocuk dönmüş sıkışık görünmez vs dedi benimde yüzüm düşünce dedim simsiyah ekran birşey görmüyorum renklendirmeye açın yüzünü göremesemde elini kolunu görüyim dedim kayınvalidem ve eşimde vardı yanımda, açayım ama görünmücek dedi açtı ve gördük yüzünü. Bu kadar zor olmamalı yani onlar hergün gebe bebek görüyor önemsiz olabilir ama biz anneler her ay merak ediyoruz ne şekil aldı diye bedavaya gitmiyoruz sonuçta. En baştan beri ona gitseydim tavrı daha başka olurdu. Başka çarem yok 37. Haftamdayım onda yapıcam doğumu madem böyle yapacaktı en başta bakmıyorum deseydi. Çok iyi bilinen bir doktor ablamda onda doğum yapmıştı sırf o yüzden devam ediyorum, doğumdan bilgisinden şüphem yok sadece bebeği göstermemesine takıyorum bu önemli bir konu bizler için