Suzan-mustafa55 Kbra240 tabiki doktorunu değiştirmek istediğini takımımı sizin yapmanızı istiyorum demeniz yeter
Anne8484 Kbra240 benimki yesem de hareketli yemesem de maşallah, doğunca bizi mahvedecek gibi görünüyor..yeter ki sag salim doğsun ne yapalim
-Eflatun- Kbra240 evet sabah erkenden gittim sıraya girdim sırf ona almak için 7. Sıradayım adlen hanım varmı dedim ordaki adamda adlen hanım gitti dedi
Seryy Moonlight_10 para ödüyormuş özelse her türlü ilgiyi gösterecek valla boşuna mı devlete gitmiyoz
Yesimmira34 Nasıl ya belli bir haftadan sonra almiyolarmi bende şuan 29 haftalık gebeyim doktordan menmunum ama doğum pahalı oldu için başka hastnye gidicem şimdi bana bakmiycklarmi..🤔
Anemoniasp Kbra240 Genel olarak karantinadayken covid servisi ilgileniyor. Oraya gelecek hastaları da riske atmış oluyoruz doğru değil. Ama içinize sinmediyse değiştirin iletişiminden memnun değilseniz.
Ozlem2206 Kbra240 kendini rahat ve güvende hissetmen çok önemli doktor konusunda ben de 6.ayımda değiştirmiştim devlete gidiyordum özele döndüm
Kbra240 -Eflatun- hım anladım orda ben sorardım valla tanısaydım sen tanımışsın nasıl sormadan durdun 🤭🤣
-Eflatun- Kbra240 tam soracaktım Melda abla konuya girince kaldı bu arada 4 den beri ağrım var dün gece de vardı napsam duşa giriyorum geçmiyor uyudum yine geçmedi