Dilarabozdemir Kızlar ben cuma günü sabah 68 ile gebeliğimi öğrendim pazartesi sabah kan verdim ve 202 çıktı ve yine dün sabah verdiğim kan testi 457 çıktı sizce artış iyi mi? Bir arkadaşım da 30 larda öğrenmişti pazartesi akşam saatleri vermiş 163 çıkmış dün akşama yine verdi 671 çıktı onla kıyaslayınca bana az geldi bir sorun yokturdur demi artış iyi mi sizce??? Şuan son adet tarihine göre 4+6 görünüyor.
moom222 Dilarabozdemir Dilarabozdemir iki katına çıkmış canm artış boyl devam ederse merak etme korkulacak bişey yok birden artmasida çok normal sayılmaz başımdan geçen birisi olarak kontrullu yükselmesi daha iyi
Tugba61 Dilarabozdemir yükseklişin tamda olması gerektiği gibi 48 saatte bir 2 katı veya ortalama 2 katına yakın olması gerekiyor. Seninki bildiğin 2 katı. İçini vesveselerle doldurma elinde değil biliyorum ama sabırlı ol inşallah ve doktora gitmek için acele etme 7. Haftanı bekle derim ben
Yanne Dilarabozdemir artışın gayet güzel canım başkalarıyla kıyaslama herkesin bu süreci farklıdır. Senin içinde kıyaslamak yorucu olur. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Dilarabozdemir moom222 yaa birden artması kötü mü? Ve 48 saat sonra 2 katı olmuş 24 saatte bir 2 katı olması gerekmiyor mu?
moom222 Dilarabozdemir bak bnm 1500 lerde çıktı 8 haftalıkken kaybettim kalbi durdu ilk tetimde çıktı bu doktor ikinciye gerek duymadı düşün yavaş yavaş büyümesi bnce daha iyi cnm
moom222 Dilarabozdemir inşallah dua ediyorum sizler için iki katı iki katı bnce daha güzel büyümesi birden büyümesi yaşadığım için umutsuzluk bilmiyorum hakkında hayırlısı cnm
Dilarabozdemir Tugba61 haftaya cuma randevum var yarın tam 5 haftaya giriyoruz haftaya cuma 6 haftalıkken gideceğim. Doktoruma yazdım artış iyi dedi şükür kimyasal görünmüyormus
Teoolya Kızlar benimde son adetim 19 ekim, 20 kasımda değer 176, 22 kasımda 280 çıktı. Doktor 2 kat olmadığı için kimyasal yada dış gebelik dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı😢😢
Dilarabozdemir Teoolya Yaa bence kan Vermeye devam et Umudunu kesme başka doktora görün geç gebeliktir belki
Eda0007 Teoolya ben yaşadım ilk gebeliğim kimyasaldı. Ama değerin Yüksek bence bekle biraz daha kanama gelicekmi rabbim sabır versin