Sibel0330 Sultann1603 ewd hiç geçmiyor zaman rabbim zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşlh 🤲🏻
Sultann1603 Sibel0330 bu zamana kadr nasl gecti anlamdm ama şu son haftalar aşırı yavaş geciyo sanki gün bana 24 saat değilde 48 saat gbi hareketlerimde iyce yavasladkca yoruldum valla gelsin😃
Sibel0330 Sultann1603 ewd zaman azalınca agırlaşiyor insan bir an önce doğsun istiyor benim 3 cü gebeligim bu sizi anlıyorum yani hayırlısı olsun bakalım bizde agırlaşiyoruz yavaş yavaş ☺️
Anemoniasp Sibel0330 Hayırlı olsun en güzel zamanlar. Benim de Şafak 41 çok heyecanlanıyorum. Ağırlaşmam ve ağrılarıma rağmen çok mutluyum.
Asyapolat80 Sibel0330 aynen öyle 99 gün görünce çok şaşırdım bundan sonrası da göz açıp kapayıncaya kadar geçecek diye düşünüyorum🥲 son adet tarihine göre 3 Mart görünüyor doktorumla görüşmedim henüz ama tabi bebiş ne zaman gelmek isterse😇 sizin ne zaman doğum?
Sibel0330 Asyapolat80 benimde Mart dedi ama doktorum ilk haftası veya son haftası demedi ama çok merakta ediyorum ne zaman olacak 🙈son adet tarihim 28 Mayıs benimde ☺️