canand24 Sibel0330 Ben de 99u görecek miyim acaba kesin post açmalıyım derken bi baktım 43 kalmış 🤭🤭 Ama asıl bundan sonrası geçmiyor gibi Rabia64
Sibel0330 Rabia64 bana görede hızlı geçecek gibi daha hiç bir hazırlık yapmadim hastane çıkışı dışında 🙄
Sibel0330 canand24 yaa ne güzel darası bizlere olsun o sayıları bizlerde görürüz inşlh sağlıkla kucağınıza alın minigi ☺️🤲🏻
Sibel0330 Momsland maşllah sizin bitmiş rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşlh 🤲🏻😇
Momsland Sibel0330 amin inşallah yaklaştı gibi iyice yaklaşık 2 3 saattir bel ağrım var uyuyamıyorum korkudan şimdi doğum sancısı mı anlamıyorum 😕
Sibel0330 Durununannesi46 amin inşlh canm ama 99 u zor ettik biz 😄 bakalım inşlh bundan sonrası hızla geçer 🤲🏻
AdenEva Sibel0330 ay öyle deme bu zamana kadar nasıl su gibi geçti hiç birşey anlamadım daha dün 5 haftalıktı. Bari şimdi yavaş geçsin benim için zaman 😂
Sibel0330 AdenEva banada zaman hiç geçmedi gibi 99 görmek için can atıodum hep okurdum bu postları darısı bana die birde bu gebeliğimden öncede bebeğimi kaybettim ben kürtaj oldum bu yıl hep hamileydim sanki ki öyle de oldu 😄
Sibel0330 Sultann1603 ewd hiç geçmiyor zaman rabbim zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşlh 🤲🏻