Avukat_Anne Sinembsr bebeğinizin kilosu ve boyu ne acaba ben de şu an 35+1 oldum ama doktor randevuma var daha
Sinembsr Avukat_Anne bugün itibariyle bızde 35+1 en son 34 hafta gitmiştik. 2800 dü 2 hafta önde gidiyo dedi doktor sizin kaç kilo boy
Avukat_Anne Sinembsr ben en son 32+6 da gitmişim kilosu 2100 dü boyu da 45 cm idi 35+3 deyim şu an 3 gün sonra randevumuz var bakalım ne kadar oldu umarım almıştır kilo 🥲
Sinembsr Avukat_Anne senınle aynı gidiyoruz sanırım:) bende 32 de gittiğimde 2350 idi 45 cm 34 de yazdığım kilo ayın 2 sınde 36. Haftalık oluyoruz bakalım ne olmuş doğum günü verdiler mi normal ya da sezeryan olarak?
Mervisogretmen Ya sizin bu postunuzu görünce duygulandım, zaman ne çabuk geçiyor ben de 34 haftalıkken aynı şeyi hissetmiştim… 🥲Şimdi ise 38+6 olduk, beklemedeyiz. Çok duygulandım. 💙Zaman çok çabuk geçmiş… 🥲
Aslitemiz Butona Basmamak için zor tutuyorum kendimi basınca neoluyo 🤣🤣 şu butona basanlar bı söyleyebilirmi
Avukat_Anne Sinembsr ben 15 aralıkta sezeryan olacağım mecburi sezeryan bebeğin plesentası aşağı yerleşimli 🥲
Sinembsr Avukat_Anne olsun aşlah sağlık versin sağlıklı doğsun onemlı olan o sezeryan olduğu ıcın gün verilmiş sana bana doktorum hala tarih vermedi bakalım belkı kontrolde artık bellı olur
yigitege_annesi Black-34 bende gelmedi nedeennnn nedeeennn telfon markasından dan mı acepp 😂huawei huvaaayy