mavibahar Momm52 36 dan snr başladım. Rahim ağzı yetmezliği var bende. Serklajim vardı. Onu aldı doktorum ondan snr yaptım. 😁
mavibahar Deletedmom62627 evet. Son aşamada. Ama çok küçükmüş. Doktorum öyle dedi. Zaten bende krem sürerken gördüm.
Selcans ilknurd_98 sallama çay olunca sade de icebilirsin ama direk yapraklı icince bir katkı gerekiyor 😊
mavi_kus Selcans korkmadan yaparsanız acımaz inanın ve minik minik yapın 🥰 belki ben yaptığım için çatı muayeneside çok kolay oldu
Selcans mavi_kus çatı rahatti benimde çok sukur yazilanlar gibi korkunç bir sey degilmis 😅 perineyi de bir deneyecegim usenmezsem 🙈
Selcans mavi_kus bebek odasinin yatagi kaldi o da bugun gelecek aklimda hep o 😅 gelsin de her sey bitsin baslayayim hahahaha🙈🙈🙈
Sultanesat mavi_kus benimde hiç açıklığın yoktu valla 40+5 te yaptım dogumu eşimle korunmasız ilişkiye girmiştim afedersiniz o tetiklemis eşime doktor öle demiş çünkü çünkü spermler rahim azını yumusattigi için tetikliyor doğumu deneyin derim 🤭😂
mavi_kus Selcans hahah 😂 belkide yapar yapmaz doğuma gidersin benim arkadaş bi kez yaptı ertesi gün doğurdu ben doğuramadım daha