mavi_kus 38+3 bugün kontrolüm vardı ve usg nst çatı muayenesi yapıldı. Bebeğimin başı aşağıda henüz nst de sancı yok. 1 cm açıklık var ve muayene sonrası az bi kanamam oldu. Çatı muayenesinden korkmayın derim sakin rahat olursanız çok kolay oluyor. Şimdii açıklığı arttırmak için neler yapmalı ?
Selcans mavi_kus merhaba, benimde 38+3 dun oldum muayenemi. Minicik sancilar ve sifir açıklık 😅 doktorum artik adacayi icebilirsin dedi ve merdiven inip cikmayi arttirabilirsin dedi. Evde de squat ve pilates topuna başladım. Yuruyus ve yoga yapiyordum ama hic etki olmamış. Hurmada yiyorum 1 ya da 3 adet 😊 Perine masajini sordum ben bile kendime yapamam dedi yapmak istersen tabii dene dedi 🙈😅 benimkiler bunlar şimdilik.
mavibahar mavi_kus adaçayı içtim, merdiven inip çıktım, hurma yedim. Daha çok kurbağa gibi çömeldim. 😁 Günümün çoğu böyle çömelerek geçti. Bacaklarım ağrırdı. Sonuç 39+2 de normal doğumla 1,5 saatte doğan bebe 🤗
Haticeey mavi_kus 39+2 sancılar çıkıyor ama hiç açıklık yok pazartesi gittim merdiven inip çıkıyorum çömeliyorum bugün vajinam sızlıyo çıkacak gibi acaba açılma oluyor mu ki tekrar pazartesi gel demişti doktorum olmazsa suni verecem dedi
Merhaba10 mavi_kus bugün doktor doğuma yardımcı jel yazmış 140₺diye almadım ama yarın alacağım cunku cok iyi yorumlar vardı okuyun istersen
ilknurd_98 mavibahar adaçayını nasıl içiyorsunuz şu an önümde ben ona bakıyorum o bana bakıyorum tadı çok kötü yaaa🥲 ben sadece pilates, yürüyüş, squat yapıyorum ve hurma yiyorum 😂
Momm52 mavibahar bunları ne zaman yapmaya başladınız acaba 39+4 üm hiç adaçayı içmedim cuma kontrol var iki gün içsem faydası olur mu acaba
Selcans ilknurd_98 hamilelik öncesi en ufak soğuk algınlığı belirtisinde içerdim ben, limon dilimleri ve bal ile ertesi gün acaip bağırsakta çalıştırıyor bu haliyle bilginize 😅 bugün de oyle yapip icmeye başladım 🤗
mavibahar ilknurd_98 valla şekersiz falan içtim. İstediğim normal doğumdu. Onun için herşeyi yaptım. Ve sonunda normal doğurdum. Hatta Ssvd yaptım ✌🏼😎
mavibahar Momm52 36 dan snr başladım. Rahim ağzı yetmezliği var bende. Serklajim vardı. Onu aldı doktorum ondan snr yaptım. 😁
Selcans mavi_kus cesaretim hic yoktu doktor diyince de uyice kaçtı 😅 bir minik deneyeyim uygun olunca teşekkür ederim 🙈
mavi_kus Selcans korkmadan yaparsanız acımaz inanın ve minik minik yapın 🥰 belki ben yaptığım için çatı muayeneside çok kolay oldu
Betl ilknurd_98 3 gündür içiyorum adaçayı düzensiz kasilmalar olduğu halde ne zaman etki edicek bu şey acaba?
Selcans ilknurd_98 sallama çay olunca sade de icebilirsin ama direk yapraklı icince bir katkı gerekiyor 😊
Elifgoktug1 mavi_kus ahududu yaprağı çayı. Papatya çayı tarçın çayı ananas bunları tüketin. 11 hurmayi 2 bardak suda kaynatıp için mutlaka açılmayı hızlandırıyor. Korunmasız cinsel birliktelik de ayni şekilde dogumu tetikler. Ilik suya oturun squat yapın comelme hareketi yapin 1 2 saat dinlene dinlene de olsa biraz tempolu yürüyün
mavibahar Deletedmom62627 evet. Son aşamada. Ama çok küçükmüş. Doktorum öyle dedi. Zaten bende krem sürerken gördüm.