Minikmucizem10 20 li haftalarda hissetmeye başladım fakat 2. Gebelikte daha erken hissedildiğini duymuştum 🤷🏻♀️🌸
iremcannn1907 2melekannesii___ 12. Haftamda bişeyler hissettiğimi sanmıştım, iki doktor takipliydim ikiside imkansız asla hareketi değil demişti 😂 en erken 15. Haftada hissedilirmiş, ben 18de gerçek anlamda hissetmiştim
2melekannesii___ Merveikratanem Yaa ben yok olduğunu yada böyle ikizler hakkinda hicbirsey bilmiyordum tesekkur ederim yorumun için
Merveikratanem 2melekannesii___ rica ederim benden hariç etrafımda iki kişi daha ikizlere hamile onlar tedavi ile oldu benimki genden gelen birinin ikizlerdeb biri öldü iğne ile onuda düşürdüler diğer bebek yaşıyor benim üçüncü kesem tam gelismediginden dolayı yok oldu ama büyük olsaydı ilaçla müdahale ederlerdi
Fnen 2melekannesii___ Oğlum olacak ama 19+4 te hissettim hareketini cinsiyetle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum
2melekannesii___ Merveikratanem Anladim. Benimde annemin ikizleri karninda ölmüş. Benden sonra ikizmis hickimsede olmadi daha ikiz. Bende olur bakamam diye korkmuştum 😂
Merveikratanem 2melekannesii___ korkma canım çok güzel bir şey benim kızımda 18 aylık 3 de küçük olacak 6 aylık ikizlere hamileyim çok şükür başınız sagolsin ikiz gebelik riskli ama çok güzel
2melekannesii___ Merveikratanem Benimde kızım 18 aylik 19 Mayis 2020 dogumlu kadir gecesi doğdu 4. Ayinda erkek dediler 8 de kiz erkek olsaydi kadir koyacaktik nasip boyleymis 🤗
Merveikratanem 2melekannesii___ hayırlısı olsun iki postanda senle konuşuyoruz farkındamisin 🥰benim kızımda 12 mayıs 2020 doğumlu ikizlerde son adet tarihim 12 mayıs 2021 ☺
2melekannesii___ Merveikratanem Farkindayim hoşuma gitti 🤭 Ben bursadayim yakinsak tanışırız ins. Benim son adet 5 eylül daha çok yeniyiz. Bundan önce bi dış gebelik gecirdim. Haziran ayiydi sanirim
2melekannesii___ Merveikratanem Uzakmışız 😐 Kalbim seninle canim saglikla kolay dogumla kucagina alirsin insallah paşalarini ❤ Rabbim kız evladi tattirdi ins bizimde oglumuz olur iki cennet meyvesinide yasamak isterim. Ama yinede hayirli evlat diyorum. Dualarmdasn sende dua edersen cok mutlu olurum cnm 😊
Merveikratanem 2melekannesii___ tabiki canım amin güzel duaların için teşekkür ederim rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim gönlüne göre versin kızına melegine rabbim hayırlı ömürler hayırlı kaderler nasip eylesin 🥰🙏😘