Zehra9616 2melekannesii___ 14 haftanin sonu 15 basinda hissettim ben halada durmaksizin hissediyorum sukur 💕
Ebru1908 16 haftalığım hissetmedim hala cinsiyetimiz erkek😇 karnımda bir şeyler oluyor ama gaz olarak adlandırıyorum
Ceyduygu Ebru1908 Ya deminki post neden silindi merak ettim siz yoruma cevap vermistiniz aklımda kaldı 😂
Ebru1908 Ceyduygu heee bilmiyorum ki 😀 belki uygulama kaldırmıştır 😀😀😀 ay senin yorumuna çok güldüm 😀😀
Sermec27 2melekannesii___ tatlım ilk oğlumu 18 de ikinci oğlumu 16 haftada hissettim 16 haftadan önce özellikle ilk gebelikse mümkün değil hissedilmez sizin hissettiğiniz sey kendi atar damarınız nabzınız yani gebelikte kan fazla pompalandığı için böyle seyirme hissetmen normal ama bebek değil onun için daha cok erken 🥰
alparslanin_annesi Cemle yok kuzu daha erken bende 14+5 im ama daha erken seninki senin haftalarda bende buna benzer birsey sormuştum cvp ları görünce kendi halime kendim güldüm bizim bebekleri hissetmemiz imkansız daha o zamanlarda malesef gaz sancısı oluyormuş 😂😂😂😂😂
deletedmom87894 2melekannesii___ ben 16 haftalıığım hala hissetmiyorum canım☺️Kendimi dinleyip duruyorum tık yok😂
Merveikratanem 2melekannesii___ benim annemde kız çocuk erken canlanır der hatta bu yüzden ikizim ölmüş doktorlar kız bebeğin erken canlandıgi için erkeğe ters hareket yapıp öldürmüş demişler 3 aylık bitip 4. Ayına girdiğinde ölmüş ikizim
2melekannesii___ Merveikratanem Yaa başınız sagolsun canim ne denir bilemedim. Teşekkür ederim yorumun icin. Ama merak ettim ikinizde 4 aylikken kardeşin vefat edince sen nasil yaşama tutunmussun anlamadm
Merveikratanem 2melekannesii___ onu ilaçla küçültüp düşürdüler canım zaten biraz küçük olsaydı kendiliğinden yok olurdu bende üçüzlere hamileyim biri gelişmedi yok olsu ikisi şuan karnimda depar atıyor ikiside erkek kızıma göre gec hissettim hareketlerini teşekkür ederim kuzum
besteneva 2melekannesii___ 18. haftamda ufak ufak hissetmiştim ama belli belirsizdi. 22. haftadan beri inanılmaz hissediyorum.
2melekannesii___ Merveikratanem Yaa ben yok olduğunu yada böyle ikizler hakkinda hicbirsey bilmiyordum tesekkur ederim yorumun için