Lulikli -Papatya33 nasıl bakıyorsun peki canım? Hani açlık tokluk mu yoksa saatleri var belli saatlerde mi bakılıyor?
-Papatya33 Lulikli aclık kan sekeri. Sabah su bile içmeden baktım sonra yemek yedim. Bir saat sonra da tokluk kan sekerine baktm. Hastanede yapıldı tabiki. Evde sadece tokluk sekerine bakıyordum
o1anneadayi Lulikli doktoruma konuştum benim tercihime birakti olmazsa randevuya gider testi olurum baktım ki çıktı ona göre doktoruma konuşurum
emelsena Sesame21 bişey dicem. Şeker yükleme testini zaten aç karnına yapıyorlar. Burda bi yanlışlık var.
Sesame21 emelsena söyledim belirttim iki defa da hemşireye. Doktor belirtmediyse fark etmiyor dedi. Bn de aç karına yapılıyor zannediyordum.
tgba715 Sesame21 açlık kaç çıktı? Benim de açlık 63 1 saat sonra 150 çıktı doktor hiç bir sorun görmedi 100 gram yükleme gereği görmedi bile. Açlığa da bağlı bebeğe de anneye de.
-Papatya33 Sesame21 beni ac karnına çağırmıştı. Bilmiyorm ilk sizde duydum. Aclık tokluk diye bakılıyor ama bilemedim.
emelsena Sesame21 muz aşırı fark eder bence şeker oranı yüksek çünkü. Neyse siz yine aç karnına yaptırın bişey olmaz inşallah
Sesame21 sareninannesiiiii 50 mg da yüksek çıkınca 100 mg lık yükleme yapıyolar. O da yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendiriyorlar. Diyetle düşmezle insüline başlıyorlar diye biliyorum.