Moonlight_10 Durubebegim ama bana da uyumlu diyor normal diyor yani kişiden kişiye değişir genetiktir neden bu kadar takıyorsunuz ki bizim bebeklere iri diyorsunuz biz küçük diyor muyuz
Ftma05- Moonlight_10 bemcede tamamen beslenmeyle ilgisi yok belki vitaminlerle demir eksikliğyle lgili olarak gelişimi yavaşladı benim bebeğimn :(
Annekusum Ftma05- bizde 37 haftaliqiz 3 kilo ama ozellikle yaptiqim bisey yok brazda genetik sanirim burda denilenleri yapip bebegi yine minyon olan cok kisi var belki de yapisaldr saglikli olsunda dogunca alıversin kiloyu da
18_kuzey Durubebegim benim de 32 de 1655 gr,ve doktor normal dedi ve unutmayın diyo her bebek fabrika çıkışı gibi aynı olmaz diyor lütfen kilosuna takılmayın,sağlıklı olsunlar yeter
slnacar Derin34-23 maşallah ☺️ Bizim oğluşlar 21 haftalıkken biri 530 diğeri 520 gr dı şuan 23 teyiz 🥰
ipekkizim2601 hamisanne_63 oo ne kadar büyük 28+4 1160 Gr dedi doktor çok iyi dedi ama sizinkine. Göre az
hamisanne_63 ipekkizim2601 evt biraz tombiş bir bebişim var 🙈 gelişimi iki hafta önde kafa gelişimi de 3-4 hafta önde 🤷🏼♀️
Kelebekmadam ertanhtc maşallah yaaa benimki 28 haftada 1560 tı doktor iri bebek dedi :)) ama bana göre Cook zayıf çünkü 30 haftamda gittim 1600 anca olmuş
Esay_50 Durubebegim yok canim son haftalarda daha cok kilo aliyorlar bol kasar peynir muz yumurta ye bebege cok kilo aldiriyor