Kerem_mom Şeker yoksa bende yoktu ama su fazlaydı , tatlıyı minimuma indir, havuç salatalık yemeyi azalt , hamurişi azalt normale döner inşallah ben bu şekilde normale döndürmüştüm çok fazla tatlı yiyordum
Maviideniz marbling10 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
Maviideniz Sermec27 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
Maviideniz Gzm23 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
Eliza22gzm Maviideniz benden 3 aylık şeker tahlili istedi yaptırdım çıkmayınca şeker yüklemesi dahi istemedi ara ara kan şekerine bakarız takipte oluruz dedi o kadar şuan bebeğimin kilosu 2.100 boyu 43 cm önden önden gidiyor ama tamamen yapısal iriliği dedi tabi ki doktorunuzu dinleyin ama tedirgin olmayın içiniz rahat olsun 🥰
Maviideniz Eliza22gzm çok teşekkür ederim insan bazen boyle seyler duymak cok iyi hissettiriyo inş sag sağlim kucaklarimiza aliriz yavrularimizi
Leylakkk Maviideniz bende ayni durumdayim ama seker çıkmadı duuu zamanla normalr döndü kilosu hala onde gidiyor
Durussss Maviideniz 20 haftada suyun fazla bebeğin göbeği 1 hafta ileri dedi şeker yükleme yaptı bişey çıkmadı ama hamur işi şekerli meyve patates şeker yapan herşeyden uzak durdum taki 34.haftaya kadar gayet iyi gittik ben düzeldi nasılsa diye herşey i yemeye başladım 37. Haftada suyum fazla çıktı cnm şimdi doğumu bekliyorum sezaryan olucam nasipse suyum fazla diye dikkat et düzeliyor 💕
Maviideniz Durussss tamam canım sağol rabbim yardimcin olsun inş kolay bi şekilde evladina kavuşursun 😍 o kadar motive ediyoki bunlar beni
Melistosum Maviideniz benmde su’yum fazlaydı bebek önde gidiyor hala şeker testi yaptırdım şekerde çıkmadı çok şükür. Genetik dedi doktor çünkü eşimin boyu 1.95 kilosu 120 benim boyum 1.85 kilom 75 yani normal dedi eğer sizinde ailenizde varsa böyle bir durum normaldir bebek iri olabilir endişe etmeyin şeker testi yaptırmasıniz mi
Sfylmz Anne8484 benimde öyle 31 de 33 le uyumluydu 33 de 36 ile hatta 33 +5de kasılmalarım başladı bebek büyük olduğu için (3100) doğmak istiyor diye şuan adalat ve ciğer geliştirici tedavi uyguluyorlar. İll nst de 70-80 leri gören sancım vardı ilaçtan sonra şuan 10-20 lere kadar düştü ve bu süreçte çatı açılma muayenesi yapılmaktan canım çıktı kasmamaya çalıştıkça açıklık olmadığı için içlere kadar ilerliyorlar 😔 şekerden şüphelendiler ama yüklemesi rutin tahlilleri hepsini yaptırdım hepsi normal aralıkta çıktı , şuan için durdu sayılır bi 10-15 gün daha dursa kardır diyerek bekleyeceğiz dua edin inşallah 🙏🏻
Anne8484 Sfylmz Allah yardımcınız olsun canım..Dua ederim inşallah biraz daha durur..kilosu iyi maşallah..Sag salim doğar inşallah.. Ben 34+5 iken 2800 idi yavrum simdi 35+3 bugün cumartesi doktora gideceğim.
Maviideniz Sfylmz rabbim yardimcin olsun inş hayirlisiyla saglikli bi şekilde evladini kucagina alirsin rabbim hep yanında olsun inş
Sfylmz Anne8484 amin inşallah herkesin yavrusu 🤗 içinde benimki de şükür kasılmalarım yavşladı artık duracak inşallah
FatihBatur Maviideniz benim bebeğim de 29+3 de 1600 gramdı şeker yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluk baktırdım normal çıktı hatta kendim hic kilo almadım göbeğim bile çok çıkmadı bebeğim sadece 1 hafta önden gidiyor doktorum bunu hic sorun yapmadı 🤷🏼♀️ Benim bi arkadaşım kendisi de cok kilo aldı bebek 2 3 hafta onden gidiyordu kafası büyüktü falan ama hic bi sorun olmadı şükür onda da şeker yoktu
Sfylmz Maviideniz amin inşallah hepimizin ☺️ Şuan kasılmalarım durdu baya çok şükür daha iyi az daha dursun diye uğraşacağız 🥰
Gamzeokrr Maviideniz evet benimde aynı durum olmuştu şeker çıktı suan diyet yapmaya çalışıyorum hem suyum fazlaydı hem 10 gün öndeydi gelişimi