Maviideniz Kizlar merhaba kontrole gittim bugun doktor bana suyun fazla dedi bebekte 2 hafta onde dedi şeker olabilir dedi sonra kilosuda fazla dedi moralimi bozdu hep bana moral verseniz 29+5 im doktor 31+2 dedi bu durumu yasayaniniz var mi
Gzm23 Maviideniz bana da geri demişti doktor sen şeker testi yaptırdın mı orada çıkardı şeker olup olmadığı
Sermec27 Maviideniz evet olabilir hem su fazlalığı var hem bebek önden gidiyor benim sadece suyum fazlaydı bebek haftasıyla uyumluydu şekerim cıkmıştı
marbling10 Maviideniz 29+5 im doktor 31+2 dedi benim de 2 hafta önde kilosu ve boyu ama suyum normal olduğu için sakınca görmedi sanırım. Şeker ölçümü yapıldı mı?
Maviideniz Gzm23 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
sedacelikss Sağlık ocağına/hastaneye gidip hemoglobin a1c testi verirseniz içiniz rahatlar şekerden mi diye,yükleme haftasını geçmişsiniz zaten
Sermec27 sedacelikss benim o testim düşük cıkmıştı canım ona bakarsak sekerim olmamalıydı ama yüklemde şekerim cıktı
Maviideniz Sermec27 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
misirveannesi Sermec27 zor durum. Cok dikkat etmen lazım.. bebişin icin cok zararlı gebelik şekeri. Yediğin içtiğine doğuma kadar dikkat etmelisin. Meyve şeker tatlı şeyler beyaz ekmek vs uzak durmalısın. Hem bebek önden gidiyor hem de göbeği şişiyor :(
Sermec27 misirveannesi canım ben doğum yaptım sen yanlış kişiye yazdın sanırım bende şeker cıktı zaten ben doğuma kadar diyet yapmıştım
Maviideniz marbling10 Yapildi ama her zaman ac karnina 80 90 cikan sekerim seker yuklenmeden onceki ac karnina 101 cikti diye sinirda dedi seker yukleninve yuksek ikinci saatte dusuk cikti sekerim hatta gecen yine acken kan verdim orda sekerim 80 cikti
Maviideniz FatihBatur o bisey soylemedi ben sordum sonra bu cihazda olcmuyoki sorucam bunu dedi ama bana usg kagidi verdi onda baktim 1600 yaziyodu
hamisanne_63 Maviideniz 2 gün önce gittim 29+2 haftalık hamilesin ama bebeğin gelişimi 31+2 kafa gelişimi ise 33 haftalık dedi 🤷🏼♀️ Ama sağlığı faln gayet iyi bende de bir sıkıntı yok şeker hakkında da hiç bişey demedi bir ay sonra gel dedi kilosu da 1700 gr boyu 42-43 cm dedi
seon90 Maviideniz oğluma hamileyken benmde iki hafta ileri gidiyordu ama doktorum hep genetik dedi ve çok şükürde sağlıklı ve normal doğum yaparak doğum yaptım.bence endişelenme.37+6 da gelmişti oğlum ama gayet sağlıklı doğdu.
Eliza22gzm Maviideniz şuan benimde öyle 31+2 deyim fakat bebeğim 32+4 çıkıyor fakat şekerimde yok doktorum olabilir bu problem değil dedi başından beri iriydi hep
Eliza22gzm Maviideniz benden 3 aylık şeker tahlili istedi yaptırdım çıkmayınca şeker yüklemesi dahi istemedi ara ara kan şekerine bakarız takipte oluruz dedi o kadar şuan bebeğimin kilosu 2.100 boyu 43 cm önden önden gidiyor ama tamamen yapısal iriliği dedi tabi ki doktorunuzu dinleyin ama tedirgin olmayın içiniz rahat olsun 🥰
FatihBatur Maviideniz benim bebeğim de 29+3 de 1600 gramdı şeker yükleme yaptırmadım sadece açlık ve tokluk baktırdım normal çıktı hatta kendim hic kilo almadım göbeğim bile çok çıkmadı bebeğim sadece 1 hafta önden gidiyor doktorum bunu hic sorun yapmadı 🤷🏼♀️ Benim bi arkadaşım kendisi de cok kilo aldı bebek 2 3 hafta onden gidiyordu kafası büyüktü falan ama hic bi sorun olmadı şükür onda da şeker yoktu