Belirlenmedi Merhaba kızlar özelde kürtajlar 3000 tl olmuş… acaba iyi yer olarak kürtajı nerde olmalıyım siz merde oldunuz.?
Bebiscann Belirlenmedi ben özelde olmuştum 1.500 liraydı şimdi fiyatlar baya uçmuş canım, burdaki devlette kolay kolay uyuşturup kürtaj yapmıyorlar, çok zor oluyor, özelde direk uyuşturuyorlar bulunduğunuz yerde bir sorun devlette uyutuyorlarsa yapın
Hosgeldinbebek Belirlenmedi kesinlikle özel. Zayrn psikolojik olarak yıpratıcı bir durum bi de devlette bi olaya şahit oldum anlatmayayım. Anesteziyle olun aynı gün aksilik yoksa zaten çıkıp evine gidiyor insan rahatça
BusraTass Belirlenmedi kürtaj gibi basit bir İşlem için neden özele para vereceksin canım, devlet hastaneleri zulüm etmiyorlar ya. Gayette normal bir şekilde kürtaj ediyorlar,
gamzosgamzos Belirlenmedi bence araştır bazı devlet hastaneleri narkoz veriyorlar bazıları vermiyorlar eğer veren bir devlet hastnesi olursa özele o kadar para vermeye değmez benim ilk bebegimin kalbi durmuştu 2018 ağustos ayında 600 e olmuştum ne kadar zam gelmiş ya doğum ile aynı ücret olmuş benim çevremdeki hastaneler o zaman narkozsuz yapıyordu pskolojik olarak iyi değildim zaten birde o anı canlı yasayamazdım Rabbim tekrar kucağınızı doldursun inşaAllah 🙏
zeyneplikoglu7 BusraTass Basit diyip geçmeyin Büşra hanım Mayıs ayında devlette kürtaj oldum içinde hep et bıraktilar ne zorluklar çektim doğru bir şekilde işlem yapılmadı kontrol olmadı çok acı cektim şuan 7 haftalık hamileyim ve öksürmeyle bizle altıma kaçırıyorum mesanemo sarktırmişlar dikkat edin doktorunuzu herseyinizi iyi seçin özel diyorum.baska bişey demiyorum
NurseL72 Devlette olma canım imkanın varsa narkozsuz yapıyorlar yada iyice araştır narkozsuz istemiyorum de imza atma öyle ol olacaksan
Belirlenmedi gamzosgamzos amin cnm Allah razı olsun bilgilendirdiğin için. Tekrar ne zaman hamile kaldınız acaba
Ceyduygu gamzosgamzos Bende aynı sene aynı ay oğluma doğum yaptım 1500 TL doğum fiyatiydi. Şimdi 5500 TL vericez uçtu herşey.
busrasahinn Belirlenmedi hamgi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbulda kartal yakacık kadın doğum da olmuştum kurtajimi 2017 de orası narkozlu yapiyodu şimdi bilmiyorum ama
Rabiakltk5 Belirlenmedi ben devlette oldum hicbisey hissetmedim narkoz verdiler uyandığımda da ne bi qgri ne bi sizi hicbisey hissetmedim
Mervesmom1 Belirlenmedi malesef dün gece kürtaj oldum ve devlet hastanesindeydi tamamen uyuttular ve ebelerde doktorumda cok ilgiliydiler ameliyathaneye girip çıkmam 10 dakika sürmedi boş yere özelde olmayınız bence
yeliz007 Belirlenmedi Canım ben 22 Mayısta oldum özel bir hastanede 1000 TL di .Beni uyuttular Hiç bir şey hatırlamıyorum
Gullar-97 Belirlenmedi Bende kalbi durduğu için kürtaj oldum geçen sene Aralık ayında sonraki hamileliğim 3 ay sonraydı ne yazık kı korona olmuştum hamile olduğumu bilmiyordum ilaç falan derken düşük yaptım bir süre çocuk düşünmedim lakin Allah’ım bir melek daha verdi şuan 5 aylık hamileyim Rabbim herkeze bu duyguyu tatmayı nasib etsin inşallah 🙏🏻 Çok kan kaybınız olursa lütfen Demir takviyenizi eksik etmeyin İyi günler 🥰
gamzosgamzos Belirlenmedi 8.ayda canım bir adet görene kadar korunduk 25.gün adet oldum sonra tekrar düşündük ama ilk bebegimede 11 ay sonra kalmıştım yani onada hemen kalamamıştım bir sağlık problemimiz olmamasına rağmen sanırım çok takıyordum oda etkiliyordu