Boncugummmm Kaçıncı haftada oldunuz. kaçıncı haftaya kadar süresi var acaba cuma yda perşembe gtmeyi düşünuyorum 21 haftalık durumum dan dolayı gidemıyorum geç kalmamışmdr inşllh
eezgitturk Boncugummmm valla beni sağlık ocağından 21.haftamda aradılar vuruldum 3 gün ağrı çektim kolda inşallah seninki ağrımaz canım. 1 ay sonra tekrar gideceğim 2.doz için inşallah bu seferde ağrımaz 🙏 😂
Symylldz Boncugummmm 20. Haftamda oldum canım ikinci dozu da 24 te olacağım git ol geç kalmış sayılmazsın hem sağlık ocağının seni bilgilendirmesi gerekiyordu
Boncugummmm Symylldz gtcem canım seklajlıyım yürümem yasak baya da uzak oldgu için esim sabah götürecek oda cuma anca götüreblrim dedi gec kaldm dıye tedrgin oldum bnde
tugbaacng Boncugummmm 20. Haftamda oldum ilk dozu, o sürede yapılıyor da bu haftaya sen karar veremezsin yalnız sağlık ocağında sana şu gün gel demeleri lazım.
Boncugummmm tugbaacng bnm doktoruma sormam istedi hemşire canm riskli durumdan dolayı o yuzden kontrole gtmeyi bekledim telfonda ulaşamadım
Aslylmz Biontech 2. Dozu vuruldugum için 20 gün beklemem söylendi ben 24+4 te dün vuruldum 4 hafta sonra 2. Dozu vurulucam
Betuss23 Boncugummmm ben dün yani 21+1 de oldum kendim gittim sağlık ocağına beni aramayı unutmuşlar normalde onların araması gerekiyordu sen git ol canım
ozge07070 Boncugummmm 2 doz canım ama ebe bana 5 tane yaparsak mı 5 e tamamlarsak mı ömrünün sonuna kadar bi daha olmana gerek olmaz dedi doğumdan sonra yaparız dedi
Symylldz Boncugummmm çok geçmiş olsun o zaman uzanıp dinlen sen bolca kendini toparlayana kadar canım benim 🤗
tugbaacng Boncugummmm sağlık ocakları böyle malesef. Ordaki de doktor ama bana (reçetesiz bile satılan ilacı) yazmadi aile hekimi, doktorundan al reçeteni dedi. Hayır hastanedeki de doktor, sağlık ocağındaki de. Şaka gibiler.
aanemon-6 Boncugummmm sağlık ocağında ki hemşire geç yaptı ondan kaynaklı geç oldu erken dese erken vurulurdum. yok yok geç değil ben ilk gebeliğimde 35 haftalıkken tek doz vurulmuştum bi sıkıntı yaşamadım
Gonul_1 Boncugummmm bir haftası varmı bilmiyorum bana gecen hafta demişti sağlık ocağındaki bayan ben bir ay sonra falan gittim yani dün oldum