Cimen1409 37.haftadan merhaba güzel anneler kimler hangi haftasında 😇😇ne gibi belirtiler var bende 1 aydır kaburga ağrısı ve son zamanlarda sık sık tuvalete çıkma var 🤭🤭
Gulsen54 Cimen1409 Bende 37+1 oldum çok şükür çok sıkıntımız yok arada bir bel ağrısı kasık ağrısı oluyor dediğin gibi birde sık idrara çıkma var herkes karnın baya düşmüş diyor bakalım 😊
Didemyaman Cimen1409 11+3 acayip kaburga agrım bar belimde olam bütün kemiklerim ağrıyor normal mi bu
Ftmsgr Cimen1409 aynen ya bir doğursakta kurtulsak ağrıdan duramıyorum artık haraketleride çok canımı yakıyor
BalAsel Bizde marul 37+1 🥰 Bugün kontrolumuz vardı kasılmam çıktı. Çatı muayenesi yaptı eli kulağında bugün yarın doğar dedi 😃
BalAsel Cimen1409 inşallah der 😆 Ahududu yaprağı çayı içiyorum hurma yiyorum gün içinde sürekli haraket halindeyim birde hergün ılık su ile duş ne kadar faydaları var bilmiyorum 😄
beyzaincee 37+3 ilk hamileliğim en ufak bir ağrıda acaba doğuruyor muyum diye düşünüyorum her duşa ve tuvalete gittiğimde ya suyum gelirse anlamazsam diyorum 😂
Cimen1409 beyzaincee merak etme geldiği zaman sana çok güzel gösteriyor ilk gebelıgımde suyum gelmişti ağrı sızı yoktu sonra bir başladı dedim tamm geliyor artık
Cimen1409 Gulsen54 vala ben kaburga ağrısıyla baş edemiyorum bide kıpırdadıgında kendimi zor tuvalete atıyorum sanırım artık aşağı inmiş
beyzaincee Cimen1409 ah sağ Salim kucağımıza alalımda tek isteğim bu rabbim bütün hamileleri bir avazda kurtarsın 🙏🏻
Cimen1409 Didemyaman çok erken başlamış sizin doktorunuza sorun daha detaylı bilgi verir en iyisi bol bol uzanıp dınlenmenız
Gulsen54 Cimen1409 Dediginiz gibi kanala inmiş olabilir Hayırlısı olsun hakkımızda artık erken doğum evresinden çıktı çok şükür 38 doldu mu zaten normal görülüyor 😊
Smyraaba 37+3 marul olduk bizde ama benim gece uykuları hiç yok sürekli idrare çıkma ve bu akşamda mide bulantım var ne zaman gelicek hiç bilmiyorum hayırlısıyla gelse artık diyorum
_yagmurcuum_ 37+1 böbrek ağrım var ara ara hafif sancı bolca idrara çıkma dün kontrolümüz vardı planlı sezeryana karar kıldık 3 aralıkta yolculuğun sonu geliyor 😂
tlnnlt _yagmurcuum_ benim de bugün 37 oldu doktorum 10 Aralık olarak verdi tarihi bence benimki çok geç sizinki ideal
Minicikkiz 37+4 bendede durumlar aynı. Çatal kemiklerim agiriyor. Yürüme zorluğu çekiyorum. Tuvalete her gittiğimde nisan geldimi diye bakıyorum 🤣 bide su gelirse anlamassam korkusu . Malum sık lavoboya gidiyoruz artık 🤭
Cimen1409 Minicikkiz merak etme su birden gelir hemen anlarsın zaten sancılar sıklaşır bnmde çatal kemiği ağırıyo bide şişmiş yarın kontrolüm var bakalım ne dıyecek
Byznr281115 Minicikkiz merhaba bende 37+4üm son adet tarihiniz nedir bide beklenen dogum tarihi Bnm 6 mart adet tarihim beklenen dogum ise uygulamaya gore 11 Aralık ama doktorum 13 Aralık dedi sasırdım ondan merak ediyorum