Bernako Mucize_4 bende kullandım kist oluşumu vardı şifası çokmuş okudum internetten. Şuan 5,5 aylık bi oğluşum olacak allah nasip ederse 🤲🏼
Mucize_4 Bernako yaaa çok sevindim canım sen allah bağışlasın sen nasıl kullandın ne kadar aralıkla ilişki oldu acaba 🥰
Bernako Mucize_4 günde iki defa sabah akşam bir tatlı kaşığına demlendirerek tükettim tadı kötü .. ameliyattan iki ay sonra başladım. Hazirandada hamile olduğumu öğrendim kistim gitmişti tamamen
Mucize_4 Bernako valla bende adetliyken başla dedi arkadaş bugün 9 gün bitti kullanalı evet tadı çok kötü demleyip içiyorum sabah aç karnına akiam yatarken siz ki gün içtiniz acaba bende kist falan yoktu çocuk planlamadan önce kontrollerimi yaptırdım folikasite başlattı doktor bu ay da 19gün gecikme sonrası adet oldum 😑bu hayıt çayı benimde yüzümü güldüürür inşallah yaa
Bernako Mucize_4 düzensizlik mi söz konusu ?19 gün gecikme normal değil çünkü. Evet bende aylar öncesinden başlamıştım folik asite ve eşimde başladı benle beraber çayı sadece ben içtim 2 ay gibi bi süre kullandım sonra bıraktım. Adetten sonra bitiminde gün aşırı ve ultrason takibiyle gebe kaldım
Mucize_4 Bernako doktor bana 19 gün gecikmem var diye gittiğimde muayne bile etmeden adet söktürücü verdi siz düşünün
Bernako Mucize_4 bence doktoru değiştirmek iyi bir seçenek.. 2 yıl kadın doğum doktorunun yanında çalıştım ben o yüzden az çok bilgi sahibiyim bizzatta yaşayınca tabi kaptık bişeyler
Mucize_4 Bernako oyy uzak☹️ Valla ne yapmalıyım bilemedim hayıt çayını içiyim bi kaç gün daha olmadı gün aşırı mı ilişki oldu acaba canım bu ay 19gün gecikme olunca yumurtlamamıda çok zor hesaplarım yaa
Bernako Mucize_4 gün aşırı evet bir gün oldu bir gün olmadı adetim biter bitmez başladık. Yumurtlamayı doktor yapabilir USG ile benim doktoum sol taraftan yumurtlaman var büyümüş çatlar bugün yarın dedi ben hemen değerlendirdim ve sonuç 5,5 aylık hamileyim