Senaoztrk Zeynepli0135 çok şükür inşallah bende bı an önce sağ salim atlatirim bende banada doktorum morelini yüksek tut dedi neler yemem gerektigini vs söyledi
cilos1987 Zeynepli0135 25 hafta olunca nasıl etkileniyormus,ne oluyormuş mesela?ben 30 haftaligim ve covidim.
Melikegns Helpmee covid testim olmadan bir gün önce zaten kendi doktoruma gitmiştim covid iken de hastaneye götürmüşlerdi 2 sefer orda da baktılar karantina bittikten sonrada yine kendi doktoruma gittim
Helpmee Melikegns bende covit geçirdim Anne baba geçirirse eğer evdeki olan cocuklarda kavasaki hastalığı tehlikesi çıkıyormuş evde abisini kontrol ettirdik bebeğide doğunca 5.günü kontrolünde götürecğz inşallah çocuk kardiyolojisi bakıyor
Melikegns Helpmee bilmiyorum onu canım rabbim şifa versin ben doğumdan sonra götürdüm bebeğimi bir sorun çıkmadı inşallah sizinde çıkmaz
Egeninannesi54 11 haftalığız arkadaşlar grip oldum ve ertesi gün tat koku gitti testim pozitif çıktı.. bacak ve sırt ağrılarım oldu ama şükür atlattım bugün 6.günündeyim doktorum coraspirin kullanmamı önerdi Rabbim herkese şifa versin inşallah